10 produkter för dig med torr hy
10 återfuktande produkter för dig med torr hy

Här är 10 återfuktande produkter – som verkligen fungerar

Vinter och kyla innebär ofta torr och irriterad hy, därför är det extra viktigt att återfukta ansiktet just nu. I denna djungel av produkter kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Vi har listat 10 av våra favoriter som verkligen fungerar.


Det är kallt ute ett tag till och att återfukta ansiktet i detta klimat är väldigt viktigt. Vi har nedan listat våra favoriter som verkligen fungerar och ger ditt ansikte fukt och lyster.

1. Drink up mask från Origins

Nummer ett som vi verkligen vill tipsa om är denna Drink up intensiv mask från Origins som finns här för 249 kronor. Det är en intensiv fuktmask med avokado och aprikoskärneolja som går ner på djupet och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. 

2. Sheet mask med örter

Det finns en anledning till att Sheet masks är så populära. Det är ingen vanlig kräm utan ett ark indränkt i serum som du placerar i ansiktet vilket gör att produkten lättare tas upp av din hy. Detta är en transparent och tunn mask som ska sitta femton minuter. Återfuktar med rooibos extrakt. Här finns masken för 25 kronor.

3. 24K guldmask från Peter Thomas Roth

En annan favorit vi vill tipsa om är denna från Peter Thomas Roth som är något dyrare men helt fantastisk. Den återfuktar, lyfter, slätar ut, ger huden energi och ger otrolig lyster. Innehåller 24 karats guld och du ser resultat direkt efter användning. Här hittar du den för bäst pris.

4. Maskeraide All nighter

Detta är en ljuvlig återfuktande ansiktsmask som ger trött hud liv igen. Den har en kylande effekt som gör underverk för dig med trötta och puffiga ögon. Den innehåller bland annat aloe vera, arganolja och ödelblad och just nu finns masken nedsatt här för endast 29 kronor.

5. Exuviance återfuktande mask


Detta är en gelémask som återfuktar huden samtidigt som den minimerar linjer och rynkor. Här finns den för 225 kronor. Den stelnar vilket gör att den är enkel att dra av och innehåller vitamin A, E och C. 

6. Elizabeth Arden Eight hour cream

Denna universella skönhetskräm lindrar mindre hudirritationer, sprickor och torra läppar. Har du ett torrt parti i ansiktet är denna perfekt att använda och ger direkt resultat. Den återfuktar maximalt och här finns den för det grymma priset 170 kronor.

7. The original peel of mask

Något som är bra att lägga en gång i veckan är en peel off mask. Denna mask är djuprengörande samt förebygger orenheter och återfuktar. Använd denna och avsluta med en återfuktande kräm eller sheetmask. Här blir den din för 247 kronor.

8. Clarin´s dubbel serum

Vad är väl bättre än två serum i ett?  Produkten slätar ut rynkor och ger extra lyster samt återfuktar på dubbelt sätt. Något dyrare men gör den dubbelt jobb känns det som en vinst i sig. Spana in serumet här.

9. Återfuktande mask från Paula´s Choice 

Detta är en mjukgörande ansiktsmask för alla hudtyper men hjälper extra mot torr hud, använd under natten. Den är effektiv för att behandla torra eksem och rodnader. Du kan köpa denna grymma nattmask här.

10. Mjuk sheet mask i bomull

En mjuk sheetmask i bomull indränkt i återfuktande, närande essence. Här blir den din. Denna mask passar alla hudtyper och ska sitta tjugo minuter, glöm ej att applicera överbliven produkt i ansiktet. 

Här finns fler återfuktande produkter att spana in.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!