Riktigt bra sheet masks som verkligen fungerar
Vi älskar sheet masks - unna dig en helkväll med ett bad, en mask och tända ljus.

Populära sheet masks 2019! Som vi vill klicka hem direkt

Om du är det minsta intresserad av hudvård har du säkert inte missat den hypade sheet masken. Här är några av våra favoriter!


En sheet mask är alltså en mask i form av en duk som dränkts in i ett serum. Tack vare att duken "stänger" inne serumet kan välgörande ingredienserna tränga ner på djupen och verkligen göra nytta!

1. Cat Nap Brightening mask

Något som gör sheet masks lite roligare än vanliga masker är att de ofta har gulliga utseenden. Till exempel den här masken som heter Cat Nap och får dig att se ut som en liten katt! 

Den livar upp huden och är perfekt för att få dig att se utvilad ut även om du inte fått någon sömn – klicka hem den här.

2. Tony Moly avokadomask

Den här sheet masken från koreanska Tony Moly innehåller avokadoextrakt som ger massor av näring till huden. Mums! Klicka hem den här för 49 kronor.

3. Pore Bubble Cleansing Mask

Den här djuprengörande bubbelmasken är en sheet mask som skapar ett slags skum över hela ansiktet. Man ser rätt galen ut under tiden men det är värt det!

Detta skum består av kolsyrebubblor som gör rengöringen extra effektiv och huden känns ren, uppfriskad och detoxad. Här kan du köpa masken.

4. Mask med citrus

Den här masken från Holika Holika innehåller citronextrakt och boostar huden med massor av c-vitamin som ger den glow och ljusar upp. Den gör även hyn mjukare och mer elastisk. Här hittar du den billigast – 25 kronor.

5. Mask med snigelslem

Du har väl inte missat att snigelslem är en riktig mirakelingrediens när det kommer till hudvård? Det passar alla hudtyper och är anti-inflammatoriskt, bakteriedödande, vårdande och återfuktande. 

Denna trend kommer som så många andra från Sydkorea och denna mask med snigelslem från Tony Moly hittar du här.

6. Glowmask med guld från Peter Thomas Roth

Den här sheet masken innehåller 24 karats guld, så det är inte så konstigt att den ger grymt glow. 

Förutom det innehåller den neuropeptider som slätar ut huden och hydraluonsyra som ger hyn en riktig fuktbomb. Här kan du klicka hem lyxmasken billigast.

7. Mask för oren hud

Den här masken är perfekt för att lugna och balansera huden, tighta till porerna och förebygga acne. Den innehåller bland annat lugnande trollhassel och antibakteriellt vatten från japansk ädelcypress. Du hittar masken här.

8. Dagen efter-masken

Den här masken är perfekt dagen efter en sen natt. Den har en kylande effekt som botar puffiga ögon och innehåller bland annat pepparmyntsolja och aloe vera som piggar upp och återfuktar huden. Köp masken här!

9. Återfuktande sheet mask

Den här lyxiga, återfuktande sheet masken från Lancôme "smälter" ner på huden och gör den strålande och supermjuk. Dessutom innehåller den ämnen som hjälper till att stärka hyns skydd mot yttre föroreningar. 

Klicka hem en förpackning med fyra masker till bäst pris här. 

10. Mops-mask från Holika Holika

Vissa sheet masks ser man riktigt obehaglig ut i, men i den här blir man bara söt! Den är nämligen i form av en mops, och den hjälper till att släta ut små linjer och ger huden lyster. Här köper du masken.

11. Filorga Time-filler sheet mask

Om du vill ha en mask som verkligen "plumpar" huden och tar bort linjer är det denna grymt återfuktande sheet mask från Filorga du ska ha. Du hittar den här.

12. Skin79 Red Ginseng

Den här prisvärda sheet masken har en upplyftande effekt på trött och glåmig hud. Den ger dessutom massor av fukt. Här hittar du den.

13. Ögonmask med retinol från Shiseido

En sheet mask bara för ögonen! Den innehåller superämnet retinol som slätar ut, dämpar svullnader och återfuktar huden kring ögonen vilket gör den ljusare. Klicka hem ögonmasken här.

Spana in ännu fler sheet masks här!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.