Här är 12 nya parfymer för sommaren 2018
Sommar är citrusfrukter, röda bär, kokos, saltvatten och blomsterängar!

Hitta din sommardoft – här är 12 av säsongens hetaste nya parfymer

Med en ny säsong kommer nya parfymlanseringar. Här är våra favoriter till våren och sommaren 2018!


Det är roligt att byta doft till en som passar för årstiden. Här är de hetaste vår- och sommardofterna 2018!

1. Escada Sorbetto Rosso

Escada kommer varje år med en ny, härlig sommardoft. Detta års Sorbetto Rosso är inspirerad av den italienska Amalfikusten och doftar mandarin, vattenmelon, mysk och hav. Du hittar den för 264 kronor här.

2. Prada Candy Sugar Pop

Den här nya versionen av Pradas parfym Candy heter Sugar Pop och är en blandning av sött och friskt med noter av grön citrus, bergamott, vanilj och persika. Den hittar du här!

3. Gucci Bloom Acqua di Fiori

Den här flaskan innehåller en lättare och somrigare version av Guccis fina parfym Bloom. Den har en grön och fräsch doft av svartvinbär, tuberos, jasmin och mysk. Här hittar du bäst pris på parfymen.

4. Miu Miu L'Eau Rosée

Doften i den här vackra flaskan är Miu Mius L'Eau Rosée. Den är en perfekt mix av friskt, blommigt och sensuellt – citrusnoter i topp, ros, pion och liljekonvalj i mitten och vanilj och vit mysk som bas. Den kostar 375 kronor här.

5. Calvin Klein CK One Summer 2018

Calvin Klein gör varje år en sommardoft och 2018 är inget undantag! Årets doft har skapats utifrån det somriga temat "roadtrip" och doftar mojito, vita blommor och kokosmjölk. Här kan du köpa parfymen för 367 kronor.

6. Giorgio Armani Sì Passione

Den populära parfymen Sì har fått en sommarkompis i den här röda flaskan. Sì Passione är som namnet antyder en intensiv och djärv doft, samtidigt som den är feminin. 

Den innehåller till exempel rosa peppar, jasmin och cederträ. Du hittar den billigast här.

7. Jimmy Choo Blossom

Den här doften är fruktig och sexig på samma gång – den perfekta sommarparfymen. Bland annat citrus, röda bär, mysk och sandelträ finns i doftkompotten. Parfymen kostar 219 kronor här.

8. Tiffany & Co. Tiffany

Den här lyxiga parfymen med New York-känsla är juvelerarföretaget Tiffanys första parfym. Det är en sval och sensuell doft med citrus, iris, persika och patchouli. Köp den här.

9. Chloé Nomade

Chloés nya doft Nomade beskrivs den som mindre blommig och mer "dirty" än Chloés signaturdoft. Den har noter av plommon, freesia och mossa. Här hittar du den.

10. Molton Brown Orange & Bergamot

Med apelsinolja, bergamott, citron och neroli är den här nya doften från Molton Brown riktigt friskt somrig! Här kan du klicka hem den till bäst pris.

11. Viktor&Rolf; Flowerbomb La Vie en Rose

En sommarversion av den superpopulära doften Flowerbomb. Denna är en orientalisk, blommig doft med grapefrukt, rosépeppar, orkidé och patchouli. Dessutom är flaskan sjukt snygg!

12. Shiseido Ever Bloom Sakura Art Edition

Den här parfymen från japanska Shiseido är inspirerad av körsbärsträdens blomning. En riktigt härlig vårdoft! Du hittar den här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!