Helgens bästa deals – 16 grejer du kan fynda till kanonpris

Äntligen helg! Nu kan du i lugn och ro klicka hem allt du önskat dig. De här sakerna är dessutom grymt nedsatta i pris just nu.


Se till att hitta de bästa priserna i helgen, för det finns massor som är nedsatta i pris. Här är de bästa kapen just nu.

1. Gyllene skor

Converse är en klassisk sko som aldrig går ut tiden. Det här är den perfekta säsongen för att införskaffa ett par sneakers! De här är riktigt häftiga i sin guldiga design.

Kostar bara 255 kronor just nu. Nedsatt med hela 69 procent!

2. Jacka från Peak Performance

Just nu kan du fynda en av Peak Performances populära jackor – med en rabatt på hela 37 procent. Kanske inte rätt säsong, men en grym jacka för nästkommande vinter. Snygg är den också.

3. Klocka från Gant

Just nu kan den här snygga klockan klickas hem för bara 595 kronor. Vanligtvis kostar den över tusenlappen! En riktigt bra deal alltså. 

4. Grym hårfön


Fixa det ultimata hårsvallet med en simpel hårfön, glöm blött hår som aldrig torkar.

Den här kommer från uppskattade OBH Nordica och finns att fynda med 55 procent rabatt

5. Lyxig TV från Samsung

Unna dig en ny TV och ta filmer och serier till en ny nivå. Under 5 000 spänn nu.

6. En grill

Våren är här, och det innebär massa härliga grillkvällar och goda måltider. Här hittar du en bra grill väldigt billigt. Finns i flera olika färger.

7. Sneakers på rea

Nu har du verkligen chansen att komma undan riktigt billigt. De här skorna kommer från Björn Borg – och är just nu nedsatta till 299 kronor.

8. Högtalare från Marshall

Den här högtalaren är inte bara snygg, utan har också riktigt bra ljud! 

Marshall är kända för sin kvalité, och det här är inget undantag. Kolla in det grymma priset här.

9. Weekendbag

Ibland behöver man en stor väska, kanske när du ska sova borta eller helt enkelt när du ska på en kortare resa. Den här är nedsatt med 60 procent just nu.

10. Nike Tanjun till henne

Man kan aldrig ha för många sneakers! De här kommer från Nike, och kostar bara 399 kronor just nu. Väldigt bekväma, och finns i flera olika färger.

11. Hörlurar från Sudio

Glöm trassliga sladdar! De här lurarna är trådlösa och ansluts via bluetooth. De är dessutom anpassningsbara, du kan byta sidornas utseende. Kolla in dem här.

12. Populär ljusstake från Klong

Den här snygga ljusstaken syns i allt från inredningsmagasin till bloggar. Finns i både mässing och silver. Du hittar den billigast här

13. Spela retrospel

Upplev nostalgi med den här populära spelkonsolen. I ett gulligt miniformat! 

Just nu kan du klicka hem en för 888 kronor. Massor av inbyggda spel, du behöver alltså inte köpa något till.

14. Kaffekokare

Med 36 procent får du den här kaffekokaren för bara 1 599 kronor. Den finns i flera andra färger också, men den här i svart är billigast just nu.

15. Google Home Mini

Den här smarta röstassistenten kan du använda för styra Spotify, Netflix och andra funktioner i hemmet – endast genom att prata med den. Du hittar den för 495 kronor här.

16. Gamingstol nedsatt till halva priset

Att sitta bra och bekvämt är viktigt när man sitter länge framför datorn. Därför är en gamingstol en bra investering! Den här är riktigt billigt just nu, och finns i flera häftiga färger.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!