Här hittar du flak med energidryck till billigast pris
Klicka hem ett helt flak med din favoritdryck!

Här kan du köpa ett helt flak med energidryck billigt

Monster, Red Bull, Celsius- eller Nocco flak? Här listar vi de populäraste energidryckerna och var du kan hitta dem billigt. Du kan verkligen spara en massa pengar.


Fyll kylen med ett helt flak energidryck och spara en massa pengar! Betydligt mer än vad man kanske tror. Men tänk bara på att dryckerna innehåller väldigt mycket koffein – så drick med måtta och se till att ha åldern inne! Drick med försiktighet.

Energidryck: Nocco flak

Noccos energidrycker har tagit oss med storm de senaste åren. De har massor av smaker och släpper nya ofta. Välj din favoritsmak här

Energidryck: Sockerfri Red Bull

Många föredrar den här sockerfria versionen av Red Bull, och menar att den är godare. Håller du med? Du hittar den här

Energidryck: Red Bull

Red Bull är en klassiker, och därmed en favorit bland många. Just nu kan du klicka hem dem billigt – från ungefär 250 spänn. Här hittar du ett 24-pack billigt

Energidryck: Celsius

Celsius har många olika smaker, ofta fruktigt fräscha med både kolsyra eller utan. Hallon och acai kan vara populärast – och här kan du välja vilken smak du vill ha billigast.

Energidryck: Monster Energy Ultra

Just den här versionen av Monster är ett populärt val bland gamers, enligt recensionerna. Spana in drycken här.

Energidryck: Burn Original

Burn är en kolsyrad energidryck med smak av guarana, som är uppiggande då det innehåller koffein. Här kan du klicka hem ett flak för knappt 200 spänn.

Energidryck: Lohilo 

Lohilo är energidrycken som tagit Sverige med storm. Goda, fina och roliga burkar, vad mer begär man? Spana in dem här

Vad är energidryck?

Energidryck är, precis som namnet avslöjar, en dryck som är full av energi. Ja, eller den är full av uppiggande medel som gör dig pigg så att du upplever att du fått en dos av energi. En söt läskedryck med samma effekter som kaffe har, kan man kanske säga. Perfekt för den som inte gillar kaffe.

Vad innehåller energidryck?

Energidryck innehåller som sagt uppiggande medel. Vad är det då tänker du? Det vanligaste uppiggande medlet som används i energidryck är koffein. Samma ämne som finns i kaffe och som har en uppiggande effekt. Förutom koffein, som är den gemensamma nämnaren för de flesta drycker på marknaden, finns en del andra uppiggande ämnen som är vanligt förekommande. Dessa ämnen är glukuronolakton, taurin och B-vitaminer. Hur mycket av dessa ämnen som förekommer i själva drycken är olika från märke till märke. 

Den senaste tiden har BCAA, grenade aminosyror, blivit en populär komponent i energidryck. BCAA sägs stimulera muskeluppbyggnad och energidrycken har på så vis blivit populär i träningskretsar. Det vill säga motsatsen till den stereotypa uppfattningen om att energidryck bara konsumeras av hackers och gamers. Nocco är den energidryck med BCAA som först fik stor genomslagskraft i Sverige. 

Hur gammal måste man vara för att köpa energidryck?

I Sverige ska man, enligt dagligvaruhandelns riktlinjer som infördes år 2009, vara 15 år gammal för att få köpa energidryck. Det är en frivillig riktlinje som följs av de flesta återförsäljarna av energidryck. 

Var kan man köpa energidryck billigt?

En burk energidryck, beroende på vilket märke som är din favorit, kostar omkring 10-20 kronor i butik. Satsar du däremot på att köpa ett helt flak med energidryck kan du sänka priset per burk. Det är såklart inga stora pengar du sparar, men om du dricker väldigt mycket energidryck kan det bli en avsevärd summa i det långa loppet. Du kan dessutom spara pengar genom att jämföra priser online. Det är nämligen online som du kan köpa energidryck och flak med energidryck absolut billigast!

Varför är energidryck farligt?

Energidryck är inte farligt, om det konsumeras med måtta. Om du dricker stora mängder av drycken kan det däremot ha en del negativa effekter på hälsan. Är man gravid ska man till exempel hålla sig borta från både kaffe och energidryck för att inte riskera att överföra några skadliga effekter till fostret i magen. Vanliga biverkningar av för högt koffeinintag är huvudvärk, ångest, oro, yrsel, illamående, kräkningar och hjärtklappning. Det kan även vara farligt att konsumera energidryck i samband med alkohol eftersom att drycken kan maskera känslan av berusning.


Källa: Livsmedelsverket.se

Läs även:  Lista: Här är energidryckerna du kan köpa till bäst pris på nätet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!