Produkter för att få till grymt glow
Vi har listat 10 grymma produkter från Yves Rocher – som kommer få din hy att skimra

Glowiga produkter från Yves Rocher – nu nedsatta 25 procent

Sommaren är här och vad är det vi alla suktar efter för maximal fräschhet? – Glow! Det finns flera olika sätt att få till det där perfekta sommarglowet och vi har listat 10 produkter från Yves Rocher som kommer få din hy att glänsa.


Det bästa är att produkterna är nedsatt 25 procent, vissa till och med mer. Passa på att klicka hem produkterna som kommer ge din hy otrolig lyster.

1. Brun utan sol från Yves Rocher

Det är alltid härligt att preppa inför solsemestern genom att smörja in sig i brun utan sol, så man inte är helt blek. Här finns denna från Yves Rocher för 97 kronor, alltså nedsatt 25 procent. 

2. Osynligt solskydd för kroppen

SPF är otroligt viktigt att använda när du ska vistas i solen. Denna har solskydd 30 och är en solspray du smidigt applicerar på kroppen. Den innehåller extrakt från växten Sea Holly. Här blir den din för 135 kronor.

3. After Sun från Yves Rocher 

Denna After Sun tillför massor av fräsch fukt samt lugnar stramande hud efter en dag i solen. Den framhäver även hudens gyllene färg. Här blir den din för 67 kronor då den är nedsatt 25 procent. 

4. Guldskimrande olja

Detta är verkligen en drömprodukt i sommar då den ger subtilt skimrande hy och varm lyster. Använd i ansiktet eller på kroppen. Här blir produkten din nedsatt 25 procent.

5. Produkter i resestorlek

Yves Rocher har även 25 procent på artiklar i mindre storlek att ta med på resan. Till vänster är det en fuktgivande ansiktsmaks för 89 kronor, perfekt att använda efter flygresan. Sedan make up remover för 75 kronor, ett läppstift i vacker somrig rosa här samt rengöringsservetter till ansiktet här.

6. Solpuder från Yves Rocher

Något som verkligen fräschar upp varje look är ett skimrande solpuder. Svep över kindbenen samt axlarna för en solkysst look. Här finns detta solpuder för 149 kronor.

7. Doft av kokosnöt eller vanilj

Är du eller känner du någon som älskar doften av kokosnöt är detta den perfekta produkten. Här finns denna doft för 59 kronor. Eller älskar du vanilj är detta den perfekta doften innan du beger dig ut i sommaren. 

8. Yves Rochers bästsäljare – Ansiktspeeling mot finnar

Detta är alltså deras bästsäljare, en peeling att använda dagligen mot finnar. Den tar bort överskott av talg och rengör huden in på djupet. Den är just nu nedsatt 25 procent, så den blir din här för 56 kronor.

9. Dagkräm för lyster och mot rynkor

Till vänster är en dagkräm som ger lyster samt skyddar mot rynkor. Här finns den nedsatt 25 procent. Sedan till höger finns en dagkräm som ger långvarig fukt och i gelform. Här blir den din för 120 kronor.

10. Set med hudkräm och duschkräm i mangodoft

Här får du ett helt set med bodylotion, duschcreme samt läppsyl för 99 kronor. Verkligen ett kap och att de doftar mango känns helt ljuvligt. 

Gå in här för att spana in fler produkter från Yves Rocher som är nedsatta 25 procent. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.