Skönhetstrender 2018
Vi har listat 10 produkter vi absolut inte vill vara utan i sommar!

Här är 10 produkter du behöver i necessären i sommar

Nu när sommaren är här finns det några produkter vi absolut inte vill vara utan. De som återfuktar, skyddar, ger glow samt förgyller våran look. Spana in denna lista med våra 10 favoriter vi inte vill vara utan sommaren 2018.


Var extra noggrann med att ta hand om din hy och hår nu när solen är så stark!

1. Marc Jacobs – Daisy


En av sommarens mest populära dofter är helt klart denna Daisy från Marc Jacobs. Glittrig blommig och träig doft, vad mer vill man ha i sin parfym under sommaren? Här blir den din för 610 kronor.

2. Dagkräm för lyster och mot rynkor

Till vänster är en dagkräm som ger lyster samt skyddar mot rynkor. Här finns den nedsatt 25 procent. Sedan till höger finns en dagkräm som ger långvarig fukt och i gelform. Här blir den din för 120 kronor.

3. Sommarens heta läppstift

Vad passar väl bättre till sommaren än ett läppstift som passar både på dagen och kvällen? Spana in dessa matta här från Yves Rocher.

4. Ansiktsmask som är intensivt fuktgivande


Efter en hel dag i solen törstar huden efter återfuktning. Vad passar då bättre än att unna sig en ansiktsmask. Detta är en grym gelemask som återfuktar på djupet samt ger lyster. Här finns den nu nedsatt till 89 kronor.

5. Leave in spray

Hårprodukten att satsa på i sommar är helt klart leave-in sprayen. Till vänster är det ett populärt balsamspray från REF. Till höger finns ett rosen-olja som ger ett mjukt och glansigt resultat. Använd efter en dag i solen och ditt hår kommer tacka dig. 

6. Flytande foundation från bareMinerals

Detta är en foundation på ett nytt sett. Tonkorrigerande mineralfoundation samt serum i ett. Hur grymt är inte det? SPF 20 som är ett måste på sommaren. Underbar produkt som blir din här för 360 kronor.

7. Guldskimrande olja

Men säg no more. Sommarens viktigaste produkt som ger dig grymt glow, vart du än vill ha det. På kindbenen, axlarna, nyckelbenen eller nästippen. Denna skimrande olja finns här och du kan aldrig få för mycket. 

8. Skonsam hårborste från GHD

Under sommaren sliter man normalt extra mycket på håret och det är extra viktigt med bra produkter. Något annat som är otroligt viktigt är en skonsam hårborste. Denna från GHD är väldigt skonsam samt rundad om du vill föna det. Här blir denna borste din.

9. En somrig fräsch parfym

Vad är väl härligare än att hitta en fräsch doft till sommaren? Denna kommer från Clean och är ny och varje flaska och förpackning genomsyras av ett miljövänligt tankesätt. Denna med doft av regn, hur underbart låter det inte? Finns 7 andra dofter från samma kollektion. 

10. After Sun från Yves Rocher 

Denna After Sun tillför massor av fräsch fukt samt lugnar stramande hud efter en dag i solen. Den framhäver även hudens gyllene färg. Här blir den din för 67 kronor då den är nedsatt 25 procent.

Gå in här för fler grymma produkter du inte vill vara utan i sommar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!