Grilla i sommar
Sommarens grillfester maxar du med dessa prylar!

Maxa sommarens episka grillfester – med dessa 21 prylar

Här är alla prylar du behöver för att få till sommarens mest episka grillfest!


Ingress

1. Förkläde "Top Chef"

Är du en riktig grillmästare där hemma? Då är detta det perfekta förklädet för dig med fickor för alla tillbehör. Här blir det ditt för 99 kronor.

2. Trädgårds-Yatzy

Maxa grillfesten med en lek. Hur kul med detta trädgårds-yatzy med stora tärningar att kasta i gräset. Här blir det ditt för 199 kronor.

3. Grillhink

Grilla vart du vill, när du vill! Här är en säker och portabel grill i form av en hink. Du hittar grillhinken här. Perfekt för dem som inte har med sig en stor grill men får feeling. 

4. Minikyl

Som grillmästare är det viktigt att ständigt ha tillgång till en kall. Vad är väl bättre än denna minikyl? Här blir den din för 399 kronor.

5. Korvställ

Hur härligt att servera den grillade korven i ett korvställ? Du kan maxa grillningen utan att hålla i andras mat. Här blir detta ställ ditt.

6. Grillverktyg

Multiverktyg för grillmästaren med allt som behövs för att få till den perfekta maten. Här finns detta verktyg för 449 kronor.

7. Ta frukosten till en ny nivå

Fyll upp dessa smidiga despensers med vilket snacks du vill och ställ upp på buffébordet. Här köper du denna dispenser!

8. Fishbowl

Blanda en god bål och servera i en klassisk "fishbowl"  – den här rymmer tre liter. Köp den här för 99 kronor. Extra långa sugrör hittar du här. Hur bra att bjuda alla gäster på en fördrink?

9. Gummie Doggie

Vad är väl en bättre dessert till grillkvällen än dessa härliga godis-korvar? Här finns denna kartong!

10. Extra stor mugg

Något som är viktigt på grillfesten är självklart den kylda ölen. Har man ingen får man tänka på den. Tänk på den med hjälp av denna mugg som blir din här för 99 kronor.

11. BBQ tallrikar

Tallrikar till BBQ-festen maxar stämningen. Här finns dessa att köpa!

12. Gör egna chips

Gör enkelt dina egna mumsiga chips med det här lilla redskapet. Den kostar 99 kronor här.

13. Polaroid-kamera 

Minns din episka grillkväll med hjälp av den här fina polaroid-kameran. Inget kan bli mer retro än det här. 

14. Frysbart ölglas

Det här smarta glaset fryser snabbt när du stoppar det i frysen, och kan sedan hålla din öl eller annan dryck kall i flera timmar! Köp glaset här.

15. Lökringstorn


Servera dina lökringar på detta grymma torn. Här finns det att köpa för 299 kronor!Fyll upp med dina favorit-dipper. 

16. Prosecco-pongProsecco-pong är det nya beer-pong och betydligt festligare! Du kan köpa spelet för 149 kronor här. Sån bra underhållning medan maten ligger på grillen och fräser. 

17. Kylbrunn

Den här smarta kylbrunnen grävs ner i marken och håller upp till 24 burkar eller småflaskor kalla, samt en vinflaska. Den finns att köpa här. Alla gästers drycker hålls kalla.

18. Vattenballonger

När var senaste gången du hade vattenballongskrig? Det är ju faktiskt sjukt kul! Du hittar vattenballongerna här för bara 29 kronor. Överraska gästerna med vattenkrig!

19. Snyggaste campingtältet

Ta med dig dina vänner och var lite äventyrliga! Perfekt för festivalen – ni kommer definitivt ha det tuffaste tältet på campingen. Du hittar tältet hos Partykungen, finns i flera olika färger. När grillfesten är över är detta perfekt för gäster som vill sova kvar. 

20. Ölhjälm

Det här är den perfekta partyhatten! Du kan ha två burkar och sedan dricka med hjälp av sugröret. Inga händer behövs, så smidigt! Kolla in ölhjälmen här.

21. Lip twister spel

När middagen är över kan ni spela detta galna partyspel tillsammans. Spelet kostar 299 kronor här.

Gå in här för att spana in fler grymma prylar till din episka grillkväll!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!