Bäst springskor
Spana in några av sommarens mest populära löparskor för maxade resultat!

Här är sommarens löparskor – som toppar listorna just nu

Sommaren innebär utomhuslöpning för många och något som är viktigt då är en stabil sko anpassad efter din fot. Vi har spanat in 14 skor som just nu toppar listorna. Har du missat de senaste Nike Pegasus 35 finns de här.


Vi har listat 14 av sommarens löparskor som toppar listorna just nu. 

1. Nike Pegasus 35 – Nikes senaste löparsko på marknaden


Spana in Nikes senaste löparsko på marknaden. Snabbare, mjukare, skönare. Skon har allt du älskar med den pålitliga klassikern kombinerat med välutvecklade uppdateringar som en helt ny hälkappa och en mjukare mellansula. Här blir skorna dina för 1195 kronor. De finns både för dam och herr.

2. Nike Odyssey react DAM

Dessa skor från Nike Odyssey är en toppsko att löpa i med lättviktsflexibilitet. Här finns de att köpa just nu för 909 kronor.

3. Nike Air Zoom HERR

En snabbhetsmaskin som tar dig många mil. Air Zoom Pegasus 34 har den näst snabbaste och mest energieffektiva dämpningen hittills, leder gör Pegasus 35 som finns ovan. Här blir skorna dina just nu nedsatta till 699 kronor.

4. Nike zoom winflo DAM


Nike Air Zoom Winflo 5 Women's Running Shoe ger ett responsivt avstamp och tåligt grepp under foten på många olika ytor. Köp dem här för 699 kronor.

5. Nike Free Run Motion HERR

Ultimat frihetskänsla i löpningen. Free RN Motion Flyknit 2018 kommer med en 360° Flyknit-konstruktion som omsluter hela din fot i sömlös komfort. Här blir skorna dina för 1 495 kronor.

6. Nike free rum 2 DAM

I skon Nike Free Run 2 har en välkänd modell fått en lättviktig förstärkning som främjar fotens naturliga rörelser och ger ett bra stöd och grepp. Köp skorna här för 549 kronor.

7. Nike Lunarsolo run HERR

LunarSolo levererar den mjukaste Lunarlon-sulan någonsin kombinerat med en strumpliknande krage. Lättviktssko att smidigt springa långt i. Här finns de för 499 kronor.

8. Nike Revolution 4 DAM

Nike Revolution 4 för damer tillverkad i ett lätt och luftigt mesh-material och mjukt skum under foten för revolutionerande komfort och respons. Här köper du dessa löparskor för 349 kronor.

9. Nike Lunarglide 10 HERR

Lika mjuk och smidig som någonsin löparskon Nike LunarGlide 9 är en ny version av en favorit med mjukare och smidigare detaljer. Här blir skorna dina för 779 kronor.

10. Nike Odyssey React DAM

Detta är en ny definition av lättviktsflexibilitet. En innersko i neopren ger en strumpliknande känsla medan den revolutionerande React-dämpningen ger smidig och responsive löpning. Spana in dem här då de just nu blir dina för 1 295 kronor.

Gå in här för att spana in fler löparskor som toppar listorna!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.