Roliga men onödiga saker
Vi kanske inte behöver sakerna, men det betyder inte att vi inte väldigt gärna vill ha dem.

15 onödiga men roliga saker – att unna dig när lönen kommit

Äntligen är det löning, och du kan förhoppningsvis spendera pengar på något annat än det mest nödvändiga. Här är 15 lite onödiga, men väldigt härliga, saker vi skulle vilja ha!


Vad blir du mest sugen på att klicka hem?

1. Enhörningsmadrass

Den här madrassen skulle vi gärna flyta omkring på i en härlig pool. Klicka hem den här.

2. Beerpong med en twist

Det här är en uppgradering av klassisk beerpong. Istället för att bara dricka får du snurra på hjulet och göra det som står – till exempel dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet kostar 99 kronor här.

3. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.

4. Frysbart glas

Hur mycket kommer inte detta underlätta sommaren? Lägg det här glaset i frysen en stund så håller det din dryck kall upp till tre timmar.

5. Ljusslinga

Gör balkongen eller trädgården så mycket mysigare med dessa ljusslingor. En slinga består av 16 lampor och du kan klicka hem den här.

6. Partyballonger

Ska du ställa till med fest snart? Fixa bästa dekorationen med de här populära ballongerna i metallic! Du hittar sifferballongerna här och bokstavsballongerna här.

7. Drinkmix

Blanda enkelt de godaste drinkarna med de här drinkmixarna i smaker som passionsfrukt och mojito. Kitet kostar 149 kronor.

8. Sällskapsspel

Ta reda på hur sjuka dina vänner egentligen är med det här grymt roliga spelet! Läs mer och köp spelet här.

9. Chips- och dipskål

Den här chipsskålen är ju perfekt! Här hittar du den.

10. Donutring

Den här donuten skulle man ju gärna flyta omkring i på semestern. Badringen kostar 199 kronor här.

11. Telefonhållare

Ibland orkar eller kan man ju faktiskt inte hålla telefonen. Den här hållaren kan du både hänga kring halsen och använda som ett ställ. Köp den här.

12. Minikylskåp

Vem vill inte ha en egen minikyl hemma, eller när du är på resande fot? Det här går enkelt att koppla in i cigguttaget i bilen eller båten. Köp det här.

13. Prosecco pong

Så mycket festligare än beerpong! Du hittar spelet här för 149 kronor.

14. Badbalja för dig som bor litet

Badbaljor kanske man främst tänker är till för barn, men denna är anpassad för vuxna. Helt enkelt ett litet badkar, perfekt för dig som bor trångt! Den finns att köpa här för 1 495 kronor.

15. Massageolja

Ge din älskling en skön massage och lyxa till det med en väldoftande olja. Denna finns att köpa här och du kan välja mellan bland annat vanilj- och rosdoft.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!