10 härliga resor att åka på i sommar – till sjukt bra priser

Har du inte bokat upp den där sista semesterveckan och är sugen på stränder och drinkar? Spana då in denna lista med 8 resor till bland annat Italien, Spanien och Kroatien. Alla till sjukt bra priser där flyg och boende ingår.


Spana in denna lista med resor du verkligen borde unna dig i sommar – alla för grymma priser. 

1. En vecka i Dubai

Är du sugen på att åka till Dubai en vecka är detta den perfekta dealen. Dubbelrum i centrala Dubai med pool. Här hittar du dealen för 9 675 per person.

2. Mallorca 5 nätter

Åk och njut av semester och sol på Mallroca med någon du tycker om. I denna deal ingår 5 nätter med all inclusive för 6 425 kronor per person.

3. Neapel Italien

Njut av Italien i sommar i Neapel. Hur underbart att vakna upp med denna utsikt? I denna deal ingår fyra nätter i dubbelrum med frukost för 4 105 kronor per person.

4. Åk till Malta 

Res till solen och njut av ledighet, god mat och drinkar i denna underbara stad. Denna deal innehåller 5 nätter på hotell med pool för 5 525 kronor per person.

5. Res till vackra Grekland

Res till Grekland i sommar för 3 555 kronor och njut av vackra platser samt det turkosa vattnet. Här ingår dubbelrum samt flyg. 

6. Tarragona Spanien

Res till Tarragona i Spanien i sommar 5 735 kronor per person. Fem nätter på hotell med dubbelrum. 

7. Venedig Italien

Hur härligt att njuta av semestern bland Venedigs romantiska kvarter? Denna deal innehåller flyg plus boende med frukost för 4 615 kronor.

8. Dubrovnic Kroatien

Njut av semestern i vackra Kroatien i sommar. I denna deal ingår fyra nätter med flyg, dubbelrum samt frukost. Perfekt för den som behöver få lite sol några dagar. Läs mer in dealen här.

9. Costa Bravo

Fyra nätter på ett hotell med pool i Costa Bravo Spanien. Dealen finns här för 5 455 kronor och hur härligt med strandhäng på dagarna och sedan strosa i den vackra staden på kvällarna. 

10. Fyra nätter i Gdansk

G-dansk är väldigt upcoming just nu då det både är en vacker stad samt billigt. Här ingår flyg samt boende för endast 2 195 kronor. Kap!

Gå in här för att spana in fler resor att besöka i sommar – till sjukt bra priser

/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!