Här hittar du de bästa sminkprodukterna vi bara måste ha till sommaren
Bästa sminket just nu!

14 sommarfavoriter du bara måste ha i sminkväskan

Här är några av produkterna som toppar listorna just nu, som vi gärna unnar oss lagom till semestern. Vi vet var du hittar dem billigast.


1. Läppbalsam

Ett återfuktande läppbalsam är ett måste för att skydda läpparna från torrhet. Det populära veganska läppbalsamet från Hurraw finns i ett en massa goda smaker – till exempel känns kokos väldigt somrigt!

2. Mineralfoundation

Om du vill ha en lätt foundation som passar sommartid är bareMinerals foundation i puderform perfekt. Du hittar den till biligast pris här!

3. Highlighter från theBalm

Den här highlightern har blivit riktigt omtalad och är många kändisars favorit. Den ger snyggt glow utan att se glittrig ut och har en väldigt fin förpackning. Den kostar 139 kronor här.

4. Matta läppar

Till en glowig, solkysst sommarhy är det grymt snyggt med ett par matta läppar. Detta flytande läppstift med ger den perfekta matta finishen. Klicka hem det här för 50 kronor.

5. Ögonskuggspalett

Den här paletten från NYX innehåller alla skuggor du kan tänkas behöva, med både glittriga och matta färger. Det bästa är att den bara kostar 103 kronor här!

6. Brun utan sol

Vill du hjälpa solen på traven lite funkar alltid en bra brun utan sol. Denna populära BUS från James Read ger en naturlig, gradvis bränna och kommer dessutom i en riktigt snygg förpackning! Köp den här.

7. Sommarparfym

Varje sommar släpper Escada en limited edition sommarparfym. Årets doft är inspirerad av italienska Amalfikusten och innehåller vattenmelon, rött äpple, tiareblomma, mysk och mandarin. Du hittar parfymen här.

8. Flytande highlighter

En flytande highlighter är riktigt bra eftersom du även kan blanda den med din foundation eller dagkräm för att få ett härligt glow i hela ansiktet. Denna från Lancôme hittar du här.

9. Ett lyxigt läppstift

De här läppstiften från YSL är riktigt snygga och perfekt krämiga. Läppstiftet hittar du här. 

10. Skimrande olja

Den här guldskimrande oljan är både återfuktande för huden och ger ett vackert, gyllene glow som framhäver solbrännan. Klicka hem den för under tvåhundralappen här.

11. Mascara från Maybelline

Snygga fransar gör mycket för sminklooken! Den här mascaran från Maybelline ger fint separerade fransar med volym. Den kostar 69 kronor här.

12. Contourkit

Anastasias bästsäljande contourkit med tre highlighters och tre konturfärger ger ett supersnyggt resultat – vi förstår varför det är mångas favorit. Billigast pris hittar du här.

13. CC-cream

För dig som vill ha ett lättare alternativ till foundation är en CC-cream perfekt. Denna som toppar listorna kommer från Lumene och är återfuktande och ger en lätt och fin täckning. Dessutom innehåller den SPF! 

14. Ögonfransböjare

Det här är ögonfransböjaren som alla makeup-artister och kändisar refererar till som sin favorit. Då blir man ju väldigt sugen på att testa! En bra ögonfransböjare är riktigt bra att ha, speciellt om man vill skippa mascaran någon dag. Du hittar den här för 191 kronor.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!