Smarta sommarprylar.
Smarta sommarprylar.

13 smarta sommarsaker – till riktigt grymma priser

Underlätta den här underbara årstiden – med de här sakerna som är perfekta för sommaren.


Vissa prylar är extra bra för specifika årstider. Här är de bästa prylarna för sommaren! Till fantastiska priser. 

1. Smart myggnät

Det är mycket som är positivt med sommaren – men något negativt kan faktiskt vara de surrande myggorna. Med det här smarta nätet slipper du dem. Läs mer om det här.

Under 200 spänn just nu! Men skynda dig innan erbjudandet tar slut. 

2. Air Cooler

Det är riktigt varmt just nu, och värmen ska hålla i sig ett ganska bra tag till. Man ska ju inte klaga, men det är väl klart att det kan bli lite för varmt ibland. 

Här är en smart grej som kan underlätta och kyla ner din bostad. Spana in det grymma erbjudandet här.

3. Sandfri strandfilt

Att hänga på stranden är hur härligt som helst! Men sanden kan bli lite jobbig när den smyger in sig överallt. Den här filten är smart på det sättet att den liksom filtrerar igenom sanden.

Kolla in alla färger här – bara 149 spänn just nu.

4. Uppblåsbart spabad

Här är ett spabad som är enkelt att både förvara och transportera – men även att använda! Det känns faktiskt lyxigt, trots att det är uppblåsbart. 

Det har plats för drygt fyra personer! Kolla in det grymma erbjudandet här

5. Filter till tvättmaskin

Det här är kanske inte livets roligaste grej att klicka hem, men du måste erkänna att det är en smart pryl! 

Det samlas alltid ludd och hårstrån i tvättmaskinen, och det är väl inte så roligt när kläderna egentligen är rena. Det här filtret samlar allting, och du kan enkelt slänga innehållet sedan.

6. Isform döskallar

Varför ha vanliga fyrkantiga isbitar, när du kan ha de absolut tuffaste i form av döskallar? Hur bra som helst för att svalka sig i sommar. Kolla in dealen här.

7. Kylväska 

Håll dina varor eller din mat kalla i värmen! Den här kylväskan är speciellt anpassad för bilen, men kan även fungera som vanligt. Du hittar den under hundralappen här.

8. Resenecessär

Packa smart när du ska på semester, med en resenecessär där du får plats med allting på ett lättåtkomligt sätt! Den finns i flera färger och du kan klicka hem den för 129 kronor här.

9. Skydd till din grill

Skydda grillen från regn, pollen eller annan smuts med det här överdraget. Du hittar det för 99 kronor här. Sommaren är ju grillsäsong, eller hur?

10. Solcellslampor

Fixa maximal mysfaktor i trädgården eller på balkongen under sommarkvällarna med de här lamporna. Köp dem till halva priset här!

11. Glöm lökringar under armarna

Med dessa svett-pads kan du bära även den tightaste grå t-shirten i sommar utan rädsla! Du fäster bara den tunna paden på insidan av kläderna. Klicka hem padsen här. Hur smart som helst.

12. Självbevattning till dina växter

Har du växter som det känns lite jobbigt att lämna när du ska på semester? Med det här smarta systemet vattnas de automatiskt. Du hittar det här för bara 89 kronor. 

13. Ljusslinga med ananas

Om du älskar ananas lika mycket som Pernilla Wahlgren, så är den här ursnygga ljusslingan som du hittar billigast här något för dig.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!