Här är 19 prylar som kommer maxa den sista sommarmånaden!

Sommarens varma dagar stannar ett tag till! Vi har därför listat 19 prylar som kommer göra denna tiden till den bästa.


Hur härligt att vi har kvar varma dagar att njuta av? Spana in denna lista med saker att maxa tiden med. 

1. Enorm flotte

Vem vill inte ha en flotte där hela kompisgänget ryms? Du hittar enhörningen här och flamingon här

2. Milkshake maker

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

3. Slushmaskin

Detta är en av de saker som just nu toppar listorna. Finns det någon somrigare dryck än slushies? Med den här maskinen kan du göra dina egna. Varför inte göra drinkar i slushform när det vankas fest? Maskinen hittar du här.

4. Heta solglasögon


Detta är en av de hetaste trenderna just nu och hur snygga är de inte? Här finns de för 99 kronor.

5. Vattenspridare

Så sjukt att denna stora vattenspridare är en av de saker som just nu shoppas mest.Alla barn älskar den! Här hittar du den.

6. Popcornmaskin i retrodesign

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Helt enkelt en perfekt present att ge bort till den som älskar filmkvällar. Du hittar den här!

7. Palmkyl

Fyll den här uppblåsbara lilla kylen med is och vatten och låt den hålla dryckerna kalla under sommarfestenDu hittar palmkylen här för 299 kronor. Den har sålt som smör i sommar. 

8. Cocktailset

Detta set är perfekt för sommarens alla fester. Klicka hem det här. Det är väldigt populärt. 

9. Gigantisk pizza-strandhandduk 

Ta med dina kompisar ner till stranden och häng en hel dag på den här coola och stora handduken. Du hittar den här. Kan detta vara sommarens hetaste handduk?

10. Nordic Beertap

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här

11. Tre skålar i ett

Hur smart är inte den här skålen där du kan ha både chips och två olika dippar inom nära räckhåll? Den kostar 149 kronor här.

12. Iskross

Under den här sjukt varma sommaren så måste man nästan ha en ismaskin hemma. Här hittar du den för 299 kronor. Ge din vän en iskall present. 

13. Rund drinkdispenser

Den här prylen är perfekt för sommarfesten, eller bara att ha hemma under en varm sommardag. Du hittar den här för endast 299 kronor

14. Beerpong med en twist

Detta är en uppdaterad och roligare version av klassiskt beerpong. Istället för att bara dricka ölen när bollen hamnar i din mugg får du snurra pilen och göra en utmaning – allt från att dricka dubbelt eller utföra ett trick. Du kan köpa spelet här.

15. Kylbrunn

Den här kylbrunnen sänker du ner i jorden och då håller den upp till 24 burkar eller småflaskor kalla. Perfekt för de varma sommardagarna! Du hittar den här.

16. Cocktailset

Mojito och caipirinha är klassiska sommardrinkar! I det här setet får du med allt som behövs för att blanda riktigt goda drinkar. Klicka hem det här.

17. Bordpingis

Pingis är ju riktigt kul, men det är inte alltid man har plats för ett helt pingisbord. Det här setet innehåller racket, bollar och ett nät som du kan sätta upp på vilket bord som helst! 

18. Fanta Fruit Twist

Denna Fanta smakar passionsfrukt, apelsin och persika - med en "twist" - och har fått väldigt bra recensioner. Här hittar du den.

19. Kyl ner ölen, i en öl

Hur härligt att samla all öl i en uppblåsbar öltunna? Här finns denna för 99 kronor. Den är väldigt populär.

Gå i här för att spana in fler somriga saker!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!