Fem personer hoppar i sanden
Nedan listar vi 14 deals som svenskarna köper mest av – hos Lets Deal.

Här är 14 deals – som svenskarna köper mest just nu

Allt från en heldag på Centralbadet till trödlåsa earpods och tandblekning. Vad vill du hitta till grymma priser?


Visst är det härligt att hitta prylar eller upplevelser vi vill köpa till nedsatta priser? Spana in denna lista med 14 deals – som svenskarna köper mest av. 

1. Träningskort Nordic Wellness

Denna deal har 2000 personer köpt. Det är alltså ett träningskort på Nordic Wellness som nu blir ditt för halva priset. Det finns 150 gym i Sverige och du kan även testa en månad för 99 kronor, tre månader för 999 kronor. Vilken deal eller hur? 

2. Trådlösa lurar

Gör som över 15 000 andra har gjort. Ta del av den här dealen där du får ett par trådlösa hörlurar för 199 kronor istället för 899 kronor. Du kan till och med välja vilken färg du vill ha!

3.  Gaminglurar

Ta ditt spelande till en ny nivå med ett par bekväma lurar. De här blir dina för 189 spänn. Denna deal har över 60 personer köpt. Passa på innan den tar slut. 

4. Paris

Många passar på att köpa denna deal. Om det är någon stad som är känd för att vara romantisk är det såklart Paris! Efter en weekend i den franska huvudstaden kommer ni vara kärare än någonsin. Här kan du boka en resa till riktigt bra pris!

5. 3-pack kompressionsstrumpor

Nästan hundra personer har köpt denna deal. Ett pack med kompressionsstrumpor som är perfekta att använda när du tränar eller reser. De är dessutom väldigt söta.Här finns de att köpa för 129 kronor.

6. Tandblekning

Hur smidigt att kunna bleka sina tänder hemma? Denna tandblekning från Cougar finns som både Whiteking kit samt penna. Väldigt populär så skynda innan dealen tar slut. 

7. Budapest

Eller varför inte åka till Budapest i höst? En vacker gammal stad som bland annat är känd för sina badhus och turkiska bad – så det är en perfekt resa för dig som gillar spa! Dessutom är priserna väldigt bra. Här kan du boka en resa från 2 715 kronor.

8. Dermaroller

Över 50 personer har köpt denna deal. En roller som hjälper hudens föryngrande egenskaper. De små nålarna stimulerar produktionen av kollagen och elastin för att motverka rynkor. Dealen är begränsad så passa på. Finns att köpa här för endast 159 kronor.

9. Spakryssning för två

Här hittar du en spa-resa för 2 personer med TT-Line. 3 nätters boende på hotellet Marena Wellness & Spa med halvpension, frukost och middag. Spana in hela dealen här!

10. Liten smartklocka

Snygg smartwatch med massvis av funktioner, bland annat; sömn- och sovmonitor, stegräknare, timer, kaloriräknare och notiser. Kostar endast 249 kronor här

11. Shapingshorts 

Över 70 personer har köpt denna deal med shorts att bära under plaggen som annars lätt glider upp. Här finns de för 99 kronor.

12. Trådlösa Bluetooth-hörlurar

Hur skönt att träna utan sladd som hänger i vägen? Dessa trådlösa Bluetooth-hörlurar blir dina för 159 kronor.

13. Isolerad lunchbag

Håll maten fräsch när du ska åka till jobbet. Den är dessutom väldigt snygg. Här finns den för 79 kronor. Över hundra har köpt dealen. 

14. Spadag för två på Centralbadet

Denna deal har över tusen personer köpt och vi förstår varför. En heldag på Centralbadet för 299 kr där handduk och morgonrock ingår. 

Här kan du spana in fler populära deals!

/
Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!