Saker för studenter
Har du också svårt att hålla fokus på eftermiddagen utan en Nocco?

14 riktigt bra saker som underlättar livet för dig som pluggar

Nu har skolan dragit igång för de flesta och då passar det såklart bra med en lista på prylar som hjälper dig att tackla pluggvardagen!


1. Koppvärmare

Kaffe är livsviktigt för många studenter. Med den här lilla plattan som du ansluter med USB kan du hålla ditt kaffe (eller te) varmt under lektionen/föreläsningen. Den kostar 99 kronor.

2. Rullande väckarklocka

Det är inte alltid lätt att komma upp på morgonen. Den här väckarklockan rullar iväg när den ringer, vilket gör att du tvingas stiga upp för att stänga av den. Hemskt, men effektivt! Här hittar du klockan.

3. Fidget cube

Har du svårt att koncentrera dig borde du testa en fidget cube, som är en vidareutveckling av en fidget spinner. Den har knappar, switchar och kulor som gör att du kan sysselsätta fingrarna utan att störa andra. Köp den här för 99 kronor.

4. Powerbank

En powerbank är alltid bra att ha nära till hands, och varför inte ha en riktigt gullig? Den här enhörningen hittar kan du köpa här.

5. Snug rug

När du vill mysa under filten i soffan och samtidigt plugga behöver du en sådan här filt. Den har ärmar, vilket gör att du kan göra saker med armarna samtidigt som du är insvept i filten. Klicka hem den här.

6. Ett flak energidryck

En nödvändighet för många studenter. Här kan du slå till på ett helt flak – du hittar massor av sorter att välja på. Tänk bara på att de innehåller mycket koffein.

7. Stressboll

När det blir lite för mycket är detta perfekt för få dig att slappna av. Här kan du köpa bollarna och här hittar du bananen.

8. Innerväska

Håll allting i väskan organiserat med den här smarta innerväskan. Den har många olika fack och går dessutom att flytta mellan olika väskor. Väskan kostar 149 kronor och du hittar alla färger här.

9. Bluetooth-termos

Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten, och med den här termosen kan du hålla koll på exakt hur mycket du dricker genom att synka den med din telefon. Termosen är nedsatt i pris här.

10. En mugg att ta med

Tidiga morgnar i skolan underlättas med kaffe – gärna i en mugg som går att ta med. Du hittar termosmuggen med Star Wars-motiv här och den gulliga muggen till höger här.

11. Proteinbars

En riktig lifesaver på eftermiddagen när man har slut på energi. Här kan du klicka hem proteinbars både per styck och i storpack!

12. Sminkställ

Organisera ditt smink och dina sminkborstar i det här snygga stället i klar plast, så går det lite lättare att fixa sig i ordning på morgonen. Det kostar bara 99 kronor här.

13. Högtalare i duschen

Vakna till ordentligt innan skolan! Den här högtalaren är gjord för att ha i badrummet och lyssna på musik i duschen! Den blir din här för 199 kronor.

14. Godis

Att sitta och plugga går alltid lite lättare med något gott att smaska på bredvid. Här hittar du massor av både populärt och ovanligt godis – både per styck och i stora lådor!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.