Man med väska, par, shaving gel och klocka gant
Bästa presenttipsen att överraska din älskling med!

24 saker du borde unna din pojkvän – nu när lönen är här

Nu är lönen äntligen här, så varför inte passa på att visa din partner kärlek genom att ge honom något extra fint?


Att visa sin partner uppskattning i vardagen är viktigt. Vi har listat 24 stilsäkra, heta och välbehövliga tips som garanterat kommer göra din pojkvän på extra gott humör.

1. Stilren klocka

Klassiskt snygg klocka från Regal – som dessutom är nedsatt i pris! Du hittar den här för 249 kronor.

2. Mobilskal i skinn

Ett mobilskal har alla nytta av! Det här från GEAR i äkta skinn, som dessutom har kortfack, håller både hög kvalité och funktion i ett! Du hittar skalet för 249 kronor här.

3. Te i plåtburk


Skäm bort killen med ett lyxigt te. Perfekt för ruggiga höstkvällar. Johan & Nyströms Te får du i en snygg plåtburk som även är ekologiskt. Du hittar det här.

4. Kappa

Det börjar bli allt kyligare ute, så varför inte unna din kille en jacka av kvalité? Den här stiliga rocken från Jack&Jones i ullblandning  finns i många fräscha färger och är perfekt för det kallare vädret. Du hittar den hos Jack&Jones för 1 995 kronor.

5. Skäggolja

Har din partner skägg så är dem här skäggoljan en perfekt present att ge bort! Den är framtagen av barberare och verkar vårdande. Just nu är den även nedsatt i pris och kostar 183 kronor här.

6. Skjorta

Med den här snygga skjortan kommer din kille garanterat vara trendsäker i höst! Du hittar den här för 499 kronor.

7. Lyxig klocka


Lyxig och stilren klocka från GANT som verkligen kan lyfta en hel outfit. Dessutom nedsatt till halva priset, kostar nu 999 kronor.

8. iPhone skal


Det här lyxiga iphoneskalet är designat för den moderna gentlemannen som är ung i hjärtat och sinnet, oavsett ålder. Förhandsboka skalet hos iDeal of Sweden här!

9. After shave

Att få en lyxig hudvårdsprodukt går alltid hem! Den här After Shave:n från Rituals doftar spännande av basilika och tigergräs samtidigt som den hjälper huden att slappna av och återfuktas. Du hittar det för 215 kronor här.

10. Beard brew och borste i travelsize

Kit innehållandes Beard brew och en borste i travel size. Kommer i en liten lyxig låda, perfekt att ge bort! Du hittar kitet hos Bangerhead.

11. Weekendbag

En weekendbag är ett måste i varje killes garderob. Den här från Jack&Jones är hjälper både till att hålla stilen och är lätt att bära med sig. Finns att köpa här.

12. Sexigt spel

Det här spelet består av heta uppgifter som du och din partner ska utföra tillsammans. Riktig lusthöjare som garanterat kommer att föra dig och din partner närmare varandra. Kostar endast 59 kronor hos Partykungen.

13. Hårvax

Hårvax är ett måste i många mäns dagliga hårvårdsrutin. Den här bloggfavoriten kommer inte att göra din kille besviken, dessutom är den nedsatt till 20 procent hos Bangerhead.

14. Klocka i ask

Den här lyxiga klockan från James & Son får du tillsammans med ett armband och en snygg presentbox  - perfekt att ge bort till din älskling. Här hittar du den för 998 kronor.

15. Ljudbok

En ljudbok är alltid uppskattat och är perfekt avkoppling på kvällen eller på vägen till jobbet. I "Mikael Persbrandt, så som jag minns det", berättar skådespelaren själv om sin uppväxt och drömmar om att bli skådespelare. Finns att köpa här för 108 kronor.

16. Trådlösa hörlurar

Trådlösa trådlösa hörlurar är både diskreta och snygga. Vi lovar att detta är en riktigt uppskattad present! Du hittar dem här!

17. Massageolja

Överraska din partner med en mysig massage! Den här stimulerande oljan finns i massor av spännande dofter som Champagne & Jordgubbar. Finns att köpa här.

18. Boots

Dessa trendiga boots är perfekta för höstens väder samtidigt som de är snygga, din kille kommer att tacka dig. Du hittar dom hos för 799 kronor här!

19. T-shirt

En klassisk t-shirt är alltid uppskattat! Den här från Jack&Jones kostar 129,95 kronor styck och finns i alla möjliga färger. Du kan även köpa 3 stycken för 300 kronor, inte dåligt va? Finns här.

20. Skinnhandskar

Skinnhandskar är ett must have i höstgarderoben så att ge bort detta till din älskling kommer verkligen att bli en succé. Dessa hittar du på Jack&Jones.

21. Hörlurar

De här hörlurarna från Urbanears är deras första sladdlösa lurar och kan användas i upp till 14 timmar utan uppladdning! Är din kille en musik fantast kommer dessa garanterat gå hem. Du hittar de på Adlibris.

22. Svampkniv

Gillar din kille att plocka svamp? Om inte, så lär han göra det efter att ha fått denna svampkniv. Den här kniven hjälper dig att rensa, borsta och beskära dina svampar. En ovanlig och kul present! Du hittar den här.

23. Handduk

Varför inte beställa matchande handdukar till dig och din partner med era namn? Supergulligt och dessutom slipper ni tjafsa om vems handduk som är vems. Du hittar detta set hos Partykungen.

24. Skärp


Har kille din oftast på sig samma gamla typ av kläder? Ett skärp i en lite roligare färg kan verkligen lyfta en hel outfit. Detta hittar du hos Jack&Jones!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!