Tjej med orm-mönstrad topp, gul FILA midjeväska, höstigt mobilskal
De här sakerna vill du inte missa!

Lönen har äntligen kommit – här är sakerna du vill klicka hem

Shoppa är alltid kul, och speciellt vid löning! Vi har listat 25 saker att att klicka hem som garanterat kommer att göra dig redo för höstens alla aktiviteter.


Äntligen har lönen rullat in på kontot, så varför inte unna dig själv en uppdatering inför hösten. Vi har listat de hetaste grejerna att klicka hem just nu.

1. NOCCO till pangpris 

Spara 35 procent på ett helt flak med NOCCO genom denna länk. Finns i flera smaker! 

2. Klänning

Alla typer av djurmönstrat är riktigt hett just nu, och det här snygga ormskinns-fodralet tackar vi  definitivt inte nej till! Du hittar klänningen hos Madlady för 349 kronor.

3. Blå Jacka

Letar du efter en jacka som är både skön och snygg? Nu behöver du inte leta längre, den här godbiten uppfyller båda kraven. Dessutom är färgen to die for! Finns att köpa här.

4. Gant klocka

En klocka är både en riktigt snygg detalj och bra att ha. Den här guldiga från GANT är dessutom nedsatt till halva priset. Den blir din för 1 249 kronor!

4. Midjeväska

Midjeväskan ser vi överallt den här hösten. Denna färgklick från FILA livar verkligen upp vilken outfit som helst. Köp den här!

5. Mobilskal

Riktigt snyggt mönstrat skal från Ideal Of Sweden. Det blir ditt för 299 kronor.

6. Mysigt set

Nu när hösten är här vill man ju bara springa runt i myskläder, helst hela tiden. Det här snygga setet är perfekt för hemmakvällar! Det blir ditt för 449 kronor.

7. Axelremsväska

Den här snygga axelremsväskan i fuskläder är perfekt för höstens alla fester! Du hittar den hos Madlady för 499 kronor.

8. Blå tröja

Wow, snacka om mysig tröja! Den här hade vi mer än gärna gosat runt i. Finns även i rosa, du hittar den för 369 kronor hos Madlady.

9. Jeans

De här enkla men snygga jeansen funkar till allt! Har du panik på morgonen över att du inte vet vad du ska ha på dig så är dessa räddaren i nöden. Du hittar dem här.

10. Örhängen i strass


Ett par örhängen i strass känns helrätt till hösten. Du hittar dom hos Ur & Penn!

11. Leopard jacka

Leopard är helrätt just nu, och den här jackan är verkligen ett must have denna säsong. Klicka hem den för 899 kronor här.

12. Doftpinnar

Doftpinnar ger ditt hem extra trivselfaktor, och dina gäster kommer garanterat undra vad det är som luktar så gott. Dessa doftar av champagne, vanilj och ekfat. Finns att köpa här.

13. Kängor

Vitt är alltid fräscht! De här coola kängorna från FILA hjälper dig att hålla både värmen och stilen. Du hittar de för 1199 kronor hos Madlady.

14. Värmespray

En värmespray för håret är ett måste när du använder stylingverktyg. Den här sprayen från Maria Nila gör även att håret tokar snabbare! Den hittar den för 229 kronor hos Bangerhead.

15. Mönstrad topp

Vi älskar ormskinns-mönster! Sätt på dig en snygg kjol till och du kommer garanterad vara festens mittpunkt. Klicka hem toppen här!

16. Höstigt skal


Visst blir man glad av det här höstiga skalet? Det blir ditt för 299 kronor här!

17. Doftljus


Nu är tiden här att mysa hemma tillsammans med massor av tända ljus, gärna med doft. De här från Voluspa får gärna pryda fönstret hemma. Finns att köpa hos Bangerhead för 349 kronor.

18. Svart midjeväska

Är du sugen på en midjeväska men vill ha något lite mer diskret så är den här från Madlady helt perfekt! Den blir din för 349 kronor.

19. Nagellack

Man kan aldrig ha för många nagellack. Den här höstiga färgen "Model Clicks" från Essie hittar du hos Bangerhead.

20. Jumpsuit

Galet snygg jumpsuit från Madlady. Funkar både med sneakers till vardags och till klackar när det vankas party. Beställ den här.

21. Tekopp med fat

Säsongen för varma drycker är här, och vi hade mer än gärna druckit vårat te ur denna söta kopp från Spode. Den här finns att köpa hos Adlibris för 525 kronor.

22. Camouflage byxor

Dessa snygga byxor i camouflage mönster är ett måste i garderoben. Finns att köpa hos Madlady för 499 kronor.

23. Rosa sneakers

Supercoola sneakers från FILA som dessutom är 100 % retro. Hur söt är inte den rosa färgen? Du hittar dem här.

24. Armband i silver

Ett enkelt armband är en stilren accesoar som verkligen kan ge din outfit pricken över i:et. Det här snygga från iDeal Of Sweden finns även i rose och guldfärg. Köp det här!

25. Röd kavaj

Snacka om läcker kavaj! Med den här godningen sticker du garanterat ut ur mängden. Du hittar den hos Madlady och den blir din för 699 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.