Man i kostym och välklätt par
Den här listan borde du spana in om du ska på dejt snart.

13 plagg som tjejer älskar när killar har på sig

Det finns vissa klädesplagg som får hjärtat att slå ett extra slag. Vi har listat dem här!


Klädstilen är självklart inte allt men den kan göra mycket för det första intrycket. Här är plaggen som tjejerna gillar lite extra!

1. Snygga skor

Ett par snygga skor gör väldigt mycket och är kanske det viktigaste i hela outfiten.Dessa boots kommer från Gant och du hittar dem här.

2. En vinterrock

Rocken är helt klart det snyggaste höst- och vinterplagget och får dig att se riktigt stilig ut. Den här rocken i ullmix är riktigt snygg och du hittar den här.

3. Fina sneakers

Ett par slitna gympaskor är ju ingen hit med ett par snygga sneakers går alltid hem! Dessa finns i flera olika färger och är nedsatta till 927 kronor här.

4. Skjorta

En välsittande skjorta är alltid ett säkert kort. Denna oxfordskjorta finns både i klassiskt vitt och ljusblått och i höstiga färger som vinrött och mörkgrönt. Du hittar den här.

5. Kostym

Kostym i smal passform och tyget har en fin lyster och är gjort i 97 procent ull. Här hittar du kostymen.

6. Stickad tröja

En mysig stickad tröja är ett måste i garderoben, framförallt nu på hösten. Denna hittar du här för 899 kronor. Bär med en skjorta under för en lite mer uppklädd look. 

7. Bra jeans

Minst ett par välsittande jeans borde alla killar ha i garderoben – de är ju det perfekta vardagsplagget. Dessa från Replay är våran favorit. Du hittar dem här.

8. En ordentlig väska

En ordentlig väska i läder signalerar stil. Den här är just nu till nedsatt pris. Du hittar den här.

9. Skinnjacka

Skinnjackan kan du bära till svart t-shirt och jeans för en tuffare stil eller använda för att klä ner till exempel en skjorta. Du hittar den här snygga bruna läderjackan här.

10. Polotröja

En polotröja är riktigt snyggt, speciellt till hösten. Här hittar du denna tröja i mjuk bomull.

11. Svarta kostymbyxor

Stilrena kostymbyxor att bära på jobbet. De kommer från Studio Total och är nu nedsatta till 319 kronor.

12. Vit t-shirt

En vit t-shirt SKA alla män ha i sin garderob. Den är användbar dels som ett plagg under en skjorta men självklart även snygg att ha tillsammans med ett par chinos eller jeans. Här hittar du den.

13. Grå mjukiskläder

Det är ju något väldigt mysigt med en kille i mjukiskläder. Här är ett enkelt grått set att hänga i hemma! Tröjan hittar du här och byxorna här.

Just nu har Stayhard en stor kampanj där massor av plagg är nedsatta med upp till 30 procent. Spana in den här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!