Tjej som är glad, par i snön, par med glasögon.
100 galna prylar svenskarna tycker att alla borde ha!

Här är listan: 100 saker du måste ha enligt svenska folket

Vilka roliga prylar shoppas mest av svenskarna just nu? Vi har listat 100 saker som toppar listorna! Kolla in hur många av dessa du har sedan innan.


Vi har listat 100 roliga prylar som svenskarna älskar att shoppa! Allt från saker till köket till upplevelser och snacksen som toppar listorna just nu.


1. Coca-Cola kyl

Yes svenska folket älskar denna läskande dryck. Och då självklart även denna kyl att ha hemma då suget slår till. Här finns den att köpa!

2. Vädervarnare

Nu kan du få veta höstens väder med hjälp av den här vädervarnaren som använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.

3. London

En weekend i London, här ingår flyg och boende centralt. Hela dealen blir din här för endast 1 945 kronor. Spana in vilka datum det finns och boka dig en resa innan dealen tar slut. 

4. Högtalare i duschen

Börja dagen med att bjuda på lite skönsång i duschen. Den här högtalaren är gjord för att ha i badrummet och lyssna på musik i duschen! Den blir din här för 199 kronor.

5. Prosecco pong

Svenska folket älskar alla anledningar till att få svepa ett glas bubbel! Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong

6. Nostalgigodis

Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème i höstrusket. Du hittar massvis med retrogodis här. De är så älskade. 

7. Ljuslyktor Skultuna

Har du sett Skultunas senaste färger på dessa populära ljuslyktor? Tre nya färger som finns att köpa här. Härligt med en färgklick nu i höst. Så många köper hem dessa fina ljuslyktor.

8. Sushi bazooka

Svenskarna känner sig sjukt exotiska när sushi serveras med vibbar från andra länder. Så köp hem en bazooka och gör egen sushi, i mängder. Du hittar det här.

9. Kåtpiller 

Vad sägs om ett kåtpiller för partyprissen? Här hittar du dem. Väldigt populära i vårt avlånga land. 

10. Dubai

Vad sägs om en resa till Dubai? I denna deal är resorna dit nedsatta upp till 43 procent. Du bor 5 nätter på ett lyxigt hotell mitt i stan, wow. 

11. AbZora Balls

HUR roligt att ta hem några vänner och spela fotboll, med dessa bollar runt kroppen? Här finns de att köpa. Och vi är så sugna på att testa!

12. Cornflakesdispenser

Denna prylar ligger väldigt högt på topplistorna. Är du sugen på att förvara flingorna snyggt så är den här smarta cornflakesbehållaren perfekt. 

13. Mobilskal

Riktigt snyggt mönstrat skal från Ideal Of Sweden. Det blir ditt för 299 kronor. Skalen som toppar listorna hos svenskarna. 

14. Cocktailset

Många köper hem ett cocktailset. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

15. Smögen Hafvsbad

Ta med någon du gillar och koppla av på Smögen Hafvsbad utanför Göteborg. Just nu kan du boka en övernattning nedsatt från 2 680 till 1 850 kronor. Här hittar du erbjudandet. Så många köper denna deal just nu!

16. Gameboy

Roa dig som i gamla goda tider – med ett Gameboy! Denna retro-favorit innehåller 150 roliga spel! Klicka hem det här för 199 kronor. Du minns den väl från förr?

17. Högtalarkudde

Den här kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt nu när man vill ligga i sängen och gosa! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor. Väldigt populär gadget!

18. Bacontoaster

Att laga bacon är väl inte särskilt svårt, men en förklaring till varför den här produkten säljer så bra kan vara det faktum att det underlättar tillagningen. Tillaga det perfekta krispiga baconet till din bjudning med den här bacontoastern. Den finns att köpa här.

19. Ljus kappa

Den här snygga ullkappan kommer från Filippa K och är i en härlig ljus färg. Den finns även i mörkblått och du kan köpa den här. En av de mest köpta jackorna denna höst!

20. Twist pong

Ett av Sveriges mest spelade partyspel, och vi förstår varför.En twist på klassisk beerpong! När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står. Spelet finns att köpa här. 

21. Skål till fredagsmyset

Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar. Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här. Vi förstår varför skålen är så älskad. 

22. Barcelona

Sex nätter i Barcelona med flyg tur och retur för en grym deal här. Hur underbart att resa till värmen och njuta av restauranger och shopping? Barcelona är en av de städer Svenskarna helst reser ti.. 

23. Pekskärmsvantar

Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen. Men inte nu längre, de här smarta touch vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här! 

24. En egen öltapp

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Visst förstår man varför så många har den hemma. 

25. Gör egen glass

Men det är en rolig pryl att ha i hemmet och ärligt talat är det mysigt att krypa ihop i soffan, tända några ljus och äta glass. Med det här glasskitet kan du göra eget glass. och då är ännu godare. För endast 299 kronor blir den här din. En väldigt populär pryl vi sett på många sociala medier.

26. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda och som du kan placera bredvid soffan eller sängen. Man vill ju nämligen inte gå upp i onödan. Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

27. Nice

Fyra nätter på ett lyxigt hotell samt flyg tur och retur till Nice. Blått vatten och drinkar i solnedgången med någon du håller kär. Hela dealen finns just nu här för endast 4 375 kronor. För visst älskar man Nice.

28. Enorm nallebjörn

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Kryp ner i sängen med denna och du kommer inte ångra dig. 

29. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här, och vi hittar dem på topplistan. 

30. Pannband med hörlurar

Det är många som sover med hörlurar – och hur jobbigt är det inte när sladden trasslar och typ stryper en? Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – perfekt om du sover med nån som snarkar! 

31. Spa på Skepparholmen

Övernatta på fina Skepparholmen Nacka och njut av bad, bastus och sköna behandlingar. Du kan även träna i gymmet eller testa yoga och meditation. Boka här till 41 procents rabatt. En väldigt populär deal, passa på innan den tar slut. 

32. Ljusbox

Många har en sådan här skylt hemma med valfri text. Den blir din för 249 kronor här.

33. Sexigt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet. Sveriges hetaste spel!

34. Elektrisk skovärmare

Nu när hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen! Den köps mest i Norrland!

35. Carmex Cherry

Det här vårdande läppbalsamet med körsbärssmak är väldigt populärt. Det innehåller solskyddsfaktor och är perfekt både på stranden och i skidbacken. Här hittar du det!

36. Sminkspegel

Att sminka sig i en spegel med bra ljus är verkligen något som underlättar. Många äger den för att den dessutom är väldigt fin i hemmet. Denna spegel finns här för 199 kronor – kap!

37. Bordpingis

Stanna inne och spela pingis med det här enkla setet som gör att du kan spela pingis på matbordet. Setet som finns här, innehåller racket, bollar och ett nät. 

38. Milkshake maker

Den här fina milkshakemixern gör riktigt goda smoothies eller milkshakes till dig och kostar bara 199 kronor!

39. Godisunderkläder

Spendera en hel dag under täcket och överraska din partner med dessa underkläder  – helt gjorda av godis. Du hittar dem här.

40. Klänning med volanger

Den perfekta vinröda färgen, och volangerna gör klänningen till en liten dröm. Den blir din här nu nedsatt till 499 kronor. Klänningen som toppar listorna!

41. Våffeljärn

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här. Visst säljs det allra flest i Norge, men svenskarna uppskattar också produkten. 

42. Massageolja

En skön massage säger man ju inte nej till. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, om massagestunden skulle hetta till lite extra. 

43. Toalettfotboll

Badrummet är ofta en varm plats. Det är helt enkelt lätt att spendera lite längre tid där än vad som är socialt accepterat nu under hösten. I så fall kan de vara värt att investera i den här toalettfotbollen. Här hittar du den för 199 kronor

44. Vinglas direkt i flaskan

Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna ytterst jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. Här finns glaset för 199 kronor.

45. New York

Men alltså wow, sex nätter på hotell i centrala New York flyg tur och retur för 5 825 kronor. Njut av hösten i denna stad med allt vad den har att erbjuda. 

46. Filt med ärmar

Den här filten passar väldigt bra till en frusen person! Hur bra som helst inför den kyliga hösten. 

Den är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

47. Koppvärmare 

Finns det något värre än kallt kaffe? Jo, kallt kaffe när det är kallt ute. Problemet är dock löst med den här koppvärmaren som faktiskt bara kostar 99 kronor. En väldigt uppskattad produkt i vårt land. 

48. Smidig sängförvaring

Den här praktiska sängförvaringen är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här.

49. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor.

50. Gosig kudde

Det är inget fel i att vara själv. Men ibland vill man kanske ha lite närhet, och då är dessa kuddar fullständigt geniala. Här är en formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm.

51. Whiskyglas

Whiskey ÄR höst och det här snygga whiskeyglaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. 

52. Huvudmassör

Den här huvudmassören är en perfekt pryl till höstens gos hemma och ger en grymt skön, rysande känsla. Den fungerar faktiskt också mot spänningar och huvudvärk. Den kostar 99 kronor här.

53. Chokladfontän 

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna och alla mysiga hemmakvällar? MUMS. Här hittar du den.

54. En otroligt skön kudde 

Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden.

55. Om sanningen ska fram

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

56. Tåvärmare

Fryser du ofta om fossingarna? Ja, då måste du prova dem här små tåvärmarna som kommer förändra hela ditt liv. Många andra har testat dem och älskar effekten. 

57. Pizzasax 

Lata dig som ett proffs i höst med den här pizzasaxen som smidigt klipper ut en slice

58. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

59. Airboard 

Sväva fram i höstrusket med denna airboard som nu är nedsatt med 43 procent och kostar 1 995 kronor.

60. Ägg och bacon

Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Klicka hem den här för 99 kronor. Denna börjar bli allt mer populär.

61. Proteinbars

Istället för att äta godis när du blir hungrig mellan måltiderna, ät en proteinbar som håller ditt blodsocker i rätt nivå. Här kan du klicka hem proteinbars både per styck och i storpack! Många älskar att köpa dessa. 

62. Polaroidkamera

Bevara höstens fina minnen genom att fota med en polaroidkamera. Bilden skrivs ut direkt när du fotat. Här finns den att köpa i olika färger. Sån kul grej!

63. Batteridriven värmehalsduk 

Det säger sig självt att du aldrig kommer frysa om du går runt med en halsduk som ständig är varm. Alltså hur skönt? Och den kostar bara 199 kronor

64. Mobilhållare

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När du lagar mat, utför någon hobby eller kör bil.

65. Arkadmaskin

Älskar du gamla spel? Vi med! Här har du en liten arkadmaskin som du kan ställa på ett bord och spela massa klassiska spel. Klicka hem den här för endast 249 kronor.

66. Smetdispenser

Bakning är en riktig höstaktivitet för många. Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

67. Gör egna chips

Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt pryl till chipsälskaren! 

68. Skål för dig som älskar avokado 

Föreställ dig en mysig hemmakväll med en bra film och tacos. Och vad har man till tacos? Jo, guacamole - servera därför tacosens viktigaste del i den här fina avokado-skålen

69. Drinkmix

Med det här setet med drinkmixar kan du blanda olika drinkar med smak av till exempel passionsfrukt och kokos. Du hittar det här!

70. Råsaftcentrifug

Rivstarta hösten med fräscha juicer och shots av olika grönsaker. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor. Vi hittar den på många topplistor.

71. Istället för flera verktyg

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta i hemmet. Klicka hem det här och glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan. Så många har den i plånboken. 

72. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa och kan lata dig lite mer. 

73. Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här. 

74. Vetekudde

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt till hösten och vintern! Den kostar 199 kronor här.

75. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

76. Väldigt litet element 

Det är inte alltid supervarmt i lägenheten trots element. Ibland behöver man helt enkelt ta saken i egna händer och köpa ett eget, litet element. Det här elementet pluggar du in i ett uttag och vips så är det igång och håller dig varm. Här hittar du den fiffiga prylen

77. USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

78. Leksaken Springy

Av någon anledning älskade alla den här leksaken förr, och sprang jämt upp och ner i trapporna för att fascinerat följa leksakens rörelse. Det värsta var när den trasslade ihop sig.

Återupplev den gamla goda tiden här. Finns i silver och koppar.

79. Hotta upp förspelet

Ser förspelet oftast likadant ut och du är sugen på något nytt är det här spelet perfekt. Det innehåller över hundra heta förspelsutmaningar för dig och din partner. Du hittar det här för bara 29 kronor.

80. Bilvärmare

Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar. Du köper den här.

81. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen. Den är väldigt populär att beställa hem till större evenemang och fester. 

82. Gosiga djurtofflor

Hur glad blir man inte av dessa söta tofflor? Du hittar enhörningarna här och flamingotofflorna här.

83. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här. Den blir allt mer populär. 

84. Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta drickan. Här hittar du det populära partyspelet.

85. Boombox högtalare

Varje semester kräver en högtalare att ta med. Denna är sjukt smart då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor.

86. Kompisladdare

Hur grym är inte denna sladd? Är du iväg utan möjlighet att ladda mobilen är denna sladd perfekt. Låna ström från din polare istället. Här köper du sladden för 99 kronor.

87. Lip twister spel

Du har säkert sett det här populära spelet, som går ut på att du ska säga och göra olika saker med ett munstycke i munnen. Sjukt kul aktivitet! Spelet kostar 299 kronor här.

88. Laptophållare

Den här kudden är perfekt för personen som gillar att slappa i soffan. Kudden som man fäster på sin iPad ger stöd så att hen slipper hålla i den när hen surfar. Du hittar den hos Partykungen. 

89. Powerbank

Med en powerbank kommer du aldrig stå ute i kylan utan batteri på din mobil. Och hur söt är inte denna

90. Ett spel för dig och din partner

Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt sätt att spendera en kväll hemma! Klicka hem spelet här.

91. En vattenmelonstapp  

Om du stänger stället är du en person älskar att festa och gillar att pimpa till saker och ting. Och att ha en tapp i en vattenmelon är inget annat än att pimpa till något. Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här

92. Slushmaskin 

Nu kan få en egen slushmaskin i ditt hem - och snygg är den också. Bjud hem polarna och spetsa med vuxendricka kanske? Klicka hem den här

93. Ljusslinga

En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.

94. Brödrost för korv med bröd 

Titts på ditt fsvoriprogram samtidigt som du har den här prylen på vardagsrumsbordet. Korvarna och brödet blir klara på nolltid och du slipper all problem med att springa fram och tillbaka till köket. Du hittar den här för 499 kronor

95. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

96. Korvgiljotin

På brunchen är det givet med kallskurna saker. Varför inte lyxa till det och köpa hem en giljotin att skära upp perfekta skivor med. Du kommer bli brunchens master.  Här hittar du den för 299 kronor

97. Dryckeshållare

Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför brunchen? Här finns den för endast 199 kronor.

98. Hjärtformade ägg 

Många köper denna stekpanna som formar äggen till hjärtan. Inte så konstigt då de känns väldigt romantiska. Stekpannan finns att köpa här.

99. Brödrost i retrostil

Pimpa till ditt kök med en brödrost i retrostil och se till att få gott bröd. Här hittar du den. Denna är väldigt populär, vi tror det har med den heta retrostilen att göra. 

100. Hotellbrunch på Rum 35

Lyxa till helgen lite extra och gå och ät en riktig hotellbrunch! Denna hittar du på Rum 35 för 115 kronor. En väldigt populär deal så passa på innan den tar slut!

Läs även: 99 prylar alla tjejer verkligen vill ha – som förgyller vardagen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!