Tjejer med paket, tjej i pälsjacka
Nedan har vi listat 16 julklappar som är perfekta att ge din kompis!

16 julklappar till din älskade kompis – under 400 kronor

Vi har listat 16 julklappar, din polare garanterat kommer älska. Det behöver inte kosta massor för att vara en grym julklapp.


Nedan har vi listat 16 julklappar som din kompis garanterat kommer älska att få. Allt från skönhet till inredning och prylar som gör livet härligare. 

1. Till spa-älskaren

Är din polare en riktig lotion-person som älskar allt som har med skönhet att göra? Spana in denna kalender att ge i förväg, som hen kan njuta av hela december. 

2. Lakan från LD-Terry

Ge bort vackra lakan från LD-Terry som finns i olika färger. Just nu är de nedsatta till 139 kronor här, annars kostar de 449 kronor.

3. Spetsbody

Den här bodyn helt i spets är supersnygg och finns i tre olika färger. Köp den här! För visst vill man även att sin älskade polare ska vara fin?

4. Estee Lauder Double Wear stay-in-place

Nyheter24 har utsett denna concealer till den bästa 2018! Så varför inte ge bort en magisk produkt? Här finns den att köpa för 244 kronor.

5. Gör egen glass

Therése Lindgren la upp en video när hon testade denna och älskade den. Helt enkelt en perfekt julklapp. För endast 299 kronor finns den här.

6. Porslinsprydnad Kosta Boda

Exklusivt och färgglatt glas-set där varje såld produkt bidrar med 10 kr till cancerforskning genom Rosa Bandet! En prydnad kostar 199 kronor här.

7. Kimono i sammet

Hur fin är inte den här kimonon är i sammet med spetsdetaljer? Den kostar 399 kronor här. Sån mysig sak att spendera hela julledigheten i.

8. Prosecco pong

Ge bort det populära spelet Prosecco Pong, då kan det åka fram varje tjejmiddag ni har tillsammans. Det finns att köpa här för 149 kronor.

9. Cocktailset

Älskar din vän att skapa drinkar är det en perfekt julklapp med ett cocktailset. Klicka hem det här för 249 kronor.

10. Sminkspegel

Att sminka sig i en spegel med bra ljus är verkligen något som underlättar. Denna spegel finns här för 199 kronor.

11. Dryckeshållare

Vacker dryckeshållare, en perfekt julklapp. Här finns den att köpa.

12. Trådlösa hörlurar

Tänk vad skönt med ett par smarta lurar utan sladd, din bästis kommer älska dem. Spana in dessa hörlurar för endast 179 kronor. 

13. Egen vinprovning

Det här är en perfekt present om hen älskar vin, eller vill lära sig mer om det. Setet innehåller allt du behöver för en kväll med egen vinprovning! Du hittar det här för 199 kronor.

14. En Teddyjacka

En stor trend i höst är teddyjackorna. Så varför inte ge din kompis en i julklapp? (Eller dig själv) Dessa i olika färger är just nu nedsatta till endast 259 kronor här.

15. Mobilskal iDeal of Sweden

Här kan du klicka hem mobilskalet till din smartphone. Bara 299 kronor, din kompis kommer älska det. Skalen finns i många olika färger. 

16. Kul sällskapsspel

Ta reda på hur störda dina vänner egentligen är med det här spelet, som går ut på att du ska ta ställning till olika alternativ i galna situationer och oetiska diskussioner. Dina vänner får sedan gissa hur du valt! Här hittar du spelet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.