Google home mini, glad man, Dator, sladdar
Hur mycket älskar man inte teknik? Populära prylar under 500 kronor.

Singles Day – 20 populära teknikprylar under 500 kronor

På söndag är det Singles Day, en perfekt dag att unna dig något du vill ha.
Vi har listat 20 populära teknikprylar alla pratar om, som kostar under 500 kronor.


Spana in denna lista med 20 teknikprylar från topplistan 2018. 

1. Google Home Mini

Den här smarta röstassistenten kan du använda för styra Spotify, Netflix och andra funktioner i hemmet – endast genom att prata med den. Du hittar den för 449 kronor här.

2. Adventskalender för tekniknördar

Hur magiskt är inte denna adventskalender? Varje dag får du en ny, smart teknikpryl. Här finns denna att köpa just nu för .

3. Bluetoothhörlurar
Urbanears populära hörlurar Plattan finns även i trådlös modell, så du slipper trassliga kablar som bara är i vägen. Här kan du klicka hem dem nedsatta till 490 kronor.

4. Ladda trådlöst

Snabb och trådlös laddning utan trassliga sladdar. Den här lilla laddplattan hittar du billigast här.

5. Väckarklocka med inbyggd Qi-lkaddare

Laddare utan kabelanslutning till din mobil. Du placerar mobilen på och den börjar ladda automatiskt. Perfekt för den som hatar sladdar som hänger och går sönder. Här finns denna att köpa just nu för . Det är dessutom en väckarklocka! 

6. Google Chromecast

Vad sägs om en Chromecast som smidigt låter dig kolla på dina serier på stor skärm. Här finns denna för endast 360:-.

7. Webbkamera

Piffa upp ditt streamande med en bra webbkamera. Den här kommer från Logitech och är populär bland många streamers. Här hittar du den billigast.

8. Massageapparat

Det är inte varje dag man skriver ner massageapparat på sin inköpslista men man borde kanske göra det. Den här apparaten ger dig massage i två olika riktlinjer och styrs av fjärrkontroll. Apparaten ger även ifrån sig värme och kostar bara 499 kronor.

9. Multi-Port

En multiport är perfekt att ha om du behöver ladda in mycket saker i din dator. Den effektiviserar helt klart ditt jobb och här finns den just nu för endast .

10. Wilfa kaffebryggare

Så sjukt smart kaffebryggare som du kan ställa direkt på koppen oc bara fylla med varmt vatten för nybryggt kaffe. Här finns den för 249 kronor.

11. Gamingmus

Logitech G502 Proteua Spectrum är en perfekt mus att använda om du game:ar. Den finns här just nu för endast 499 kronor. Så passa på om du funderat på en ny. 

12. World of Warcraft - Monopol

Tänk dig en spelkväll med vännerna – men istället för ett vanligt Monopol drar du fram den här häftiga World of Warcraft-versionen. Fynda den just nu när den är nedsatt i pris.

13. Hamburgergrill

Hur roligt grej att ha en hamburgergrill hemma som smidigt fixar måltiden till vännerna i sommar? Här finns den för endast 399 kronor!

14. Högtalare till en gamer

Spelar du mycket hemma, och vill maxa ljudet ibland utan hörlurar? Köp då till ett par högtalare som skapar magisk stämning i rummet. Här finns dessa att köpa för .

15. Kaffebryggare med timer

En kaffebryggare med timer som du smidigt kan ställa in när den ska börja brygga. Perfekt om du är morgontrött, att vakna till ljudet av bryggande kaffe. Här finns den att köpa för 499 kronor.

16. Spelkonsoll

Behöver du en till spelkonsoll till ditt Playstation? Spana då in denna som just nu finns att köpa här för .

17. Kylplatta till den bärbara datorn

Att spela på en laptop kan bli krävande, och datorn kan därmed bli varm. Därför är det tacksamt att investera i en kylplatta! Den här kostar bara 249:- och du hittar den här.

18. SanDisk-spelare


Lyssna på musik, ljudböcker, podsändningar, och andra digitala ljudfiler medan du tränar med SanDisk Clip Sport MP3-spelare. Här finns denna att köpa för .

19. Högtalare till bilen

Är du på jakt efter en högtalare till bilen? Passa på att köpa denna här för .

20. Vattenkokare med smarta gadgets

Placere en sil i och servera te direkt ur den, eller använd som vanligt. Den kokar snabbt vatten och här finns den att köpa!

Sugen på mer teknik? Gå in här för att spana in grymma deals.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!