Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 roliga prylar för singlar - på singlarnas dag

Singles day är nu på söndag.
1 av 1

Singles day är nu på söndag.

Shopping | 09/11/2018 17:01

I dag är det singlarnas dag och det firas här med 11 prylar som är nedsatta riktigt mycket i pris - och som är riktigt roliga att ha som singel.

Woho! Snart är det singlarnas dag. En dag för att hylla singlarna och utmana Black Friday i butikers sjuka rabatterade priser. 

Singlarnas dag infaller alltid den 11/11 varje år. Varför? Jo för ettor är singlar såklart. Nedan listar vi därför 11 roliga prylar som går att fynda hela helgen. 

1. Pojkvändskudde som är nedsatt med hela 50 procent

Pojkvänskudde

Perfekta kudden för dig som vill ha lite gos men för tillfället inte har det. Eller så är denna pojkvänskudde en rolig present till någon singel som klarar av ett skämt? För 99 kronor är det lätt värt att slå till. 

2. Processo Pong nedsatt med 34 procent

Prosecco pong-spel

Proscco pong är till för den som har tröttnat på Beer Pong men fortfarande vill göra en rolig aktivitet när det är dags för fest. Spelet fungerar likadant som Beer Pong men du kör med Prosecco istället. Spelet hittar du nedsatt här

3. Gör din egna glass billigt  

Roll ice cream-set

I detta kit ingår allt du behöver för att göra egen glass på ett roligt och kreativt sätt. Förpackningen innehåller flera recept för att skapa olika smaker, en form, två spatlar, ett sugrör/sked och 6 olika kakformar så att du kan göra flera glassfigurer. Och kostar faktiskt bara 249 kronor denna helg, tack vare firandet av singlarnas dag

4. Riktigt mysig filt med speciell funktion

Mysiga filtar med ärmar

Vem behöver närhet när man kan ha en snug rug som är en filt med ärmar. Den är fullständigt perfekt för dig som vill ligga i soffan med en filt täckande hela dig och som inte åker av när du rör på dig. GOS för endast 249 kronor, vilket betyder en rabatt på 29 procent.  

5. Beer Pong för den som älskar fest

Beer pong-american style

Klassiska Beer Pong är ett perfekt spel till en förfest - speciellt nu när du kan få det för 50 procent billigare.

6. Jelly shots  

Jelly shots-kit

Om du inte älskar att dricka shots så kanske du kan äta dem? Med dessa Jelly Shots blir det i alla fall riktigt gott och går även snabbt att göra. 50 procent rabatt får du här.  

7. Gör din katt till en super star

Filmklipp för kattvideos

Perfekta prylen för dig som är en crazy cat women. Det är en superliten filmklipp som kommer göra dina videos på din kat så mycket roligare. Kika in den här

8. Selfiestick 40 procent billigare 

Selfiestick

Prylen som är en självklarhet för dig som vill öka sitt selfie game - framförallt viktigt om du är singel och är på jakt! Fynda för framtiden redan nu, här

9. Supergoda Snickers bites

Snickers bites-godis

Snickers Bite är små men riktigt himmelska bitar och är ett perfekt snack. 50 procent rabatt har du på dem här

10. Boken för dig som vill lyckas

99 drömmar-bok

Börja le ditt drömliv redan nu med hjälp av den här boken där du skriver ner dina drömmar och mål. Det är alltid lättare att uppfylla sina drömmar när man skrivit ner dem och inte bara går runt med dem i sitt huvud. 

En bucket list helt enkelt

11. F

ickplunta som dissar ditt ex

Fickplunta med tryck

Glöm bort ditt ex och lev livet! 

Här kan du hitta en massa teknikprylar som du kan fynda under Singles Day 2018

Trendar