Airpods, himmel med stjärnor, mobil.
Spana in denna lista med sjukt roliga teknikprylar – som är nedsatta.

Teknikprylar från topplistan – nu nedsatta upp till 75 procent

Teknik både underlättar livet, samt är sjukt roligt! Vi har spanat in 20 prylar från topplistan som du just nu kan fynda för grymma priser.


Spana in denna lista med 20 populära teknikprylar – nedsatta upp till 75 procent!

1. Trådlösa hörlurar

Spana in dessa trådlösa hörlurar, de finns här just nu för endast 249 kronor. Alltså nedsatta med hela 72 procent. 

2. Mystery box

Välj din telefonmodell och få en Mystery Box med olika prylar för just din mobil! Du kan få trådlösa hörlurar, powerbank på 20000mAh, laddare, skärmskydd, Bluetooth-högtalare och mycket annat! Här finns boxen att köpa för 349 kronor, istället för 1 199 kronor.

3. Trådlös laddning

Glöm trassliga kablar! Trådlösa laddare är det nya. Den här är nedsatt med 75 procent just nu och kan klickas hem under hundringen. Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat!

4. Nattlampa med stjärnhimmel

Roterande lampa som skapar en magisk natthimmel. Perfekt julklapp till den som inte vill sova helt mörkt. Här finns den att köpa för 179 kronor.

5. Wifi övervakningskamera

Håll koll på ditt hem medan du är borta i mobilen! Verkligen sån bra teknikpryl och den finns att köpa här för endast 299 kronor.

6. Nödladdare till Android eller iPhone

Här är en smidig nödladdare – som enkelt ryms i fickan eller handväskan. När mobilen klagar över lite batteri drar du bra fram den här lilla prylen till din räddning. 

7. Selfielampa

Det negativa med höstmörkret är att det tar bort vårt dagsljus för selfies. Därav är den här lampan ett perfekt köp för att rädda ditt instaflöde. Här behövs inga proffsfotografer som ljussätter åt dig. Endast du själv! 

8. Magnetisk mobilhållare

Snygg magnetisk mobilhållare för tryggare användning av GPS och hantering av samtal. Här finns den att köpa nedsatt 60 procent.

9. Vattenflaska rostfritt stål

Att dricka vatten är något man lätt glömmer, men inte med någon av dessa snygga vattenflaskor. De finns just nu här för endast 164 kronor. Passa på innan dealen tar slut. 

10. 2-pack skärmskydd

Skydda din älskade mobil från allt ont. Just nu får du ett 2-pack skärmskydd för endast 99 kronor här.

11. Rörligt munstycke vattenkran

En perfekt detalj till köket som kommer underlätta livet, varje dag. Det är just nu på topplistan och finns att köpa här för endast 69 kronor.

12. Magnetiskt terapiarmband

Testa magnetterapi! Elegant armband som kan reducera värk, inflammation och förbättra blodcirkulation. Magnetterapi kan också reducera stress och ångest. Över 100 har köpt denna deal så passa på innan det tar slut. Här finns det att köpa för 89 kronor.

13. Surfplattehållare

Bespara svärföräldrarnas armar och ge bort en en extra lång hållare för surfplattan. Hittar här för endast 99 kronor!

14. Minikylskåp

Det här smarta lilla kylskåpet går både att koppla in i vanliga uttag och i bilens cigarettuttag. Det kan både hålla dina godsaker kalla och varma! Kylen kostar 699 kronor.

15. LED-lampa till toaletten

Denna deal har över 40 personer köpt, och det är ju något som piffar upp ditt badrum. Här finns den att köpa för 79 kronor, i flera olika färger.

16. Popcornmaskin Retro

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

17. Våffeljärn

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.

18. Gör en egen glassbuffé

Gör dina egna mumsiga glassrullar! Perfekt att bjuda på som dessert på nästa middag. Du hittar den här. Den klättrade snabbt på listan när kända influencers också köpte den. 

19. Väckarklocka med gryningssimulator

Den här väckarklockan är perfekt för mörka vintermorgnar. Den väcker dig med stegrande ljus och ljud som fågelkvitter eller vågbrus. Den kostar 349 kronor här.

20. Kaffebryggare med wi-fi

Känner du någon morgontrött person så är det detta du ska ge hen i present. Den här wi-fi-uppkopplade kaffebryggaren kan du sätta på kaffet med mobilen, direkt från sängen! Spana in den här.

Gå in här för att spana in fler smarta teknikprylar för grymma priser!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!