Kollage på sockervaddsmaskin och en rolig kudde formad som en arm.
Onödiga prylar som du vill ha bara för att. - Foto: Partykungen

24 onödiga prylar – som alla faktiskt vill ha under singelveckan

Ibland vill man köpa något, bara för att just köpa något. Det är inget fel med det – you do you. Här är onödiga pyrlar som du absolut kommer vilja ha.


Singles Day var alldeles nyligen, men vem säger att du inte kan göra detta till en singelvecka, och unna dig det allra bästa. 

1. Sockervaddsmaskin från Emerio

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här.

2. Liten kyl

Varför bara ha ett kylskåp, när du kan ha ett i mindre storlek också? Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag!

Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

3. Roliga drinkunderlägg

Glöm vanliga underlägg. De här drinkunderläggen skyddar inte bara ditt bord, de blir också ett riktigt roligt inslag på festen! Köp underläggen här för 99 kronor.

4. Unik skärbräda

En perfekt skärbräda för musikintresserade matlagningsfantaster – som endast kostar 199 kronor.

Recensenter av den här produkten säger att den är över deras förväntningar - passa på och slå till nu. Vanliga skärbrädor är ju tråkiga, ha en som denna istället. 

5. Pizzabricka

En väldigt snygg och rustik skärbräda som verkligen andas pizza. Brädan har redan spåren av pizzan i träet och det ingår även en slicer. Till och med en flottig pizza kan serveras på ett snyggt sätt. 

6. Redskap för att göra egen sushi

Att göra egen sushi är riktigt roligt, och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

7. Byt ut beerpong till proseccopong

Mycket godare, mycket lyxigare. Det roligaste partyspelet kan du klicka hem här för 149 kronor.

8. Liten USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller gaming för att gå till kylen och hämta en kall dricka.

Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

9. Gör egna Cake Pops

Har du alltid drömt om att göra egna Cake Pops? Med den här maskinen kan du enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här!

10. Värmetofflor

Varför ska du ha vanliga, tråkiga tofflor, när du kan ha ett par som bokstavligt talat är varma?

Nu när kylan är här, så är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här. 

11. Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

12. Dispenser till frukostflingorna

Den här lyxiga dispensern har toppat listan länge. För vem vill inte slippa fula kartonger och flingor som ramlar på golvet! 

För att få en riktig hotellfrukost-feeling tycker vi att den här smarta cornflakesbehållaren är perfekt. 

13. Pojkvänskudde

Den här kramkudden är grym för den som inte tycker om att sova ensam, eller helt enkelt vill känna att någon håller om dig. Här hittar du den. Singles day kanske är över för i år, men vad spelar det för roll egentligen.

14. Filt med ärmar

Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Denna filt är populär bland alla latmaskar och mysiga människor. Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor. En vanlig filt slås lätt av denna. 

15. Vinglas direkt i flaskan

Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna ytterst jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. Här finns glaset för 199 kronor.

16. Enormt vinglas på tal om vin

På tal om vin. Med detta blir det inte svårt att hålla sig till "bara ett glas", det rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här.

17. Enorm nallebjörn

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Här hittar du nallen.

18. Smart armband för alla händiga

Tappar du jämt bort spikar eller skruvar? Det här armbandet har en stark magnet som håller dem på plats! Poppis bland hantverkare och hemmabyggare.

19. Ölkran

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Perfekt att bjuda vännerna på, så är det ju häftigt också. 

20. Coca Cola-kyl

De flesta älskar ju Coca Cola.  Passa på och slå på stort, och ha även denna kyl hemma då suget slår till. Här finns den att köpa!

21. Förvaring till sängkanten

Den här praktiska sängförvaringen är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här.

22. Lyxig chokladfontän

Det är väl rena rama drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna? MUMS. Här hittar du den.

23. Hot dog-maskin

Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen – och på bara några minuter är de klara. Klicka hem den här. Perfekt med köksmaskiner som sköter jobbet åt dig. 

24. Äggkokare för mikron

Du kanske inte trodde att man kunde koka ägg i micron? Du hade fel – med den här smarta prylen slipper du använda en kastrull, och det går snabbare. Här hittar du den


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!