Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Resor under jul och nyår 2018 – nedsatta upp till 50 procent

- 14/11/2018, 12:09 -

Sugen på att dra iväg på en resa under julledigheten? Vi har hittat resor som är nedsatta upp till 51 procent. New York, Dubai, London och andra härliga platser.

Dubau, trädgård, strand, taxibil.

Spana in denna lista med magiska resor att göra under jul och nyår 2018. 

1. Budapest – spaweekend

Spaweekend i Prag

I denna deal ingår ... nätter på ett centralt hotell samt flyg tur och retur och spa. Hur magiskt att njuta av höstfärger i denna stad? Här kan du spana in hela dealen nedsatt 40 procent.

2. 5-stjärnigt boende vid Dubai Marina

Dubai

Vad sägs om en resa till Dubai under julen? Vi har hittat en deal med lyxigt boende samt flyg tur och retur, nedsatt med 43 procent här.

3. 4 nätter i New York

New York

Res till New York med någon du tycker om, njut av pulsen, shopping och restauranger. Här finns dealen med boende samt flyg och retur!

4. Resa för två till Travemünde

Resa för två till Travemünde

Vad sägs om en shoppingresa för två till Tyskland? Njut av barer, mat, shopping och ett vackert boende. Här finns dealen för 995 kronor. Alltså nedsatt 43 procent.

5. Surfa i Portugal

Surfa i Portugal

Sugen på att surfa? Här finns en resa till Portugal, sju nätter med flyg samt boende 10 minuter från stranden. Här finns hela dealen att köpa nedsatt 51 procent.

6. Harry Potter weekend i London

Harry Potter weekend i London

Nu ska du äntligen få reda på om du är en Gryffindor eller Slytherin. Ni kommer att få uppleva Harry Potters fantastiska värld och bo på Royal National. Flyg tur och retur ingår, här kan du läsa mer om hela dealen.

Gå in här för fler resor under jul och nyår, som är nedsatta i pris.

Nyheter24