Stort vinglas, Sverigestrumpor, Absolut Överens-spel, Sveriges riksdag
Vilken partiledare vill ha vad, tror du?

Här är prylarna på partiledarnas önskelistor – enligt oss

Det politiska läget i Sverige är på allas läppar just nu – kommer någon lyckas bilda regering eller blir det nyval? Det här är vad vi tror att partiledarna helst skulle klicka hem.


Pappmaskarna föreställande partiledarna kan du klicka hem här.

1. Ulf Kristersson (M)

Moderaternas partiledare förlorade statsministeromröstningen och är inte på glatt humör. Kanske kan han muntras upp lite med detta ovanligt stora vinglas – som rymmer en hel flaska? Du hittar det här.

2. Stefan Löfven (S)

Stefan Löfven har minst sagt haft en tuff höst och kan behöva koppla av. Och var gör han det bäst om inte på sossiga Gran Canaria? Så fort regeringen är utsedd drar Stefan till solen! Här kan du också boka flyg och åtta dagar på Gran Canaria för bara 2 704 kronor.

3. Jimmie Åkesson (SD)

Jimmie Åkesson har sagt att de andra partierna är på "sandlådenivå" för att de inte vill samarbeta med honom. Han anser att hans parti är de enda som tar hänsyn till hur svenska folket har röstat. Det visar han med dessa Sverigestrumpor, som du kan klicka hem för 29 kronor här.

4. Jan Björklund (L)

Liberalerna fick kalla fötter och röstade nej till allianskollegan Ulf Kristersson som statsminister. Med de här värmetofflorna kan Jan Björklund värma upp fossingarna igen. 

De värms i mikron och håller sig varma i en timme eller två. Tofflorna finns att köpa för 199 kronor här.

5. Annie Lööf (C)

Annie Lööf har fått uppdraget att sondera för en ny regering. Spelet Absolut Överens hjälper Annie att lista ut vem hon egentligen borde samarbeta med.

Spelet går ut på att du och din lagkamrat ska svara på roliga frågor utan att visa svaren för varandra – för varje svar ni är överens om får ni poäng. Du hittar spelet här.

6. Jonas Sjöstedt (V)

Eftersom inget av de andra partierna vill ha med Vänsterpartiet i en regering har inte Jonas Sjöstedt så mycket att säga till om. 

Med ett Game Boy kan han hålla sig sysselsatt medan de andra tjafsar om vem som ska få sitta i regeringen. Retrokonsolen innehåller hela 150 klassiska spel och kostar 199 kronor här.

7. Gustav Fridolin och Isabella Lövin (MP)

Miljöpartiet gjorde ett riktigt dåligt val och kom knappt över riksdagsspärren. De behöver göra allt de kan för att få sin tur att vända och slår därför till på det här kitet där de kan odla sin egen fyrklöver. Paketet kostar 69 kronor här.

8. Ebba Busch Thor (KD)

Ebba Busch Thor är rosenrasande efter att Liberalerna och Centern valde att rösta nej till Kristersson i statsministeromröstningen. Men lite bubbel får vem som helst på gott humör! 

Prosecco pong är en uppdaterad version av beer pong och såklart mycket festligare. Klicka hem spelet för 149 kronor här.

Ännu fler riktigt roliga prylar kan du hitta här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!