RMS Beauty luminizer, Dr Bronner tvål och Neals Yard Remedies
Nästa gång du köper en skönhetsprodukt – försök välja en ekologisk!

16 ekologiska skönhetsprodukter du borde ha i badrumsskåpet

Ekologiska produkter är bra både för dig och miljön. I den här listan hittar både smink, hudvård och hårvård – allt är ekologiskt men det är också riktigt grymma och effektiva produkter.


1. Dr. Bronner

Dr. Bronners klassiska tvålar innehåller bland annat kokosolja, hampaolja och jojobaolja som rengör och lämnar huden len och fräsch. Här kan du köpa tvålarna.

2. Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Foundation

Denna foundation kommer från svenska Estelle & Thild och innehåller 99,9 procent naturliga ingredienser. Den ger hyn glow, lätt täckning och näring. Den kostar 299 kronor här.

3. Burt's Bees Facial Cleanser Orange Essence

Den här ansiktsrengöringen har fått väldigt bra recensioner. Den innehåller apelsinolja som tar bort smuts, makeup och överflödig olja samtidigt som den håller huden återfuktad. Här hittar du den.

4. RMS Beauty Luminizer


Den här highlightern från RMS Beauty finns i flera färger så att du kan hitta en som passar din hudton. Den ger ett naturligt glow som går att bygga på, och är skimrande utan att glittra. Spana in den här.

5. Maria Nila

Maria Nila kallar sig inte för ett ekologiskt märke men deras produkter är helt veganska och närproducerade i Sverige. Just nu kan du köpa deras paket med schampo och balsam nedsatt till 399 kronor.

6. Davines Solu schampo 

Hårvårdsmärket Davines är inte nytt men har blivit superhett på senare tid. Det är dessutom riktigt prisvärt! Du hittar detta schampo som rengör på djupet här.

7. Mascara från Estelle & Thild

Den här mascaran ger grym volym och fylliga, separerade fransar. Den är ekologiskt certifierad och du hittar den här.

8. Estelle & Thild Thirst Relief Vitamin Serum

Detta serum är perfekt för vintern – det innehåller återfuktande hyaluronsyra och vitaminer som balanserar och ger lyster. Du hittar det för bara 299 kronor här.

9. Ekologiska sminkborstar

Dessa sminkborstar och förpackningen är gjorda i återvinningsbart material och borstarna är gjorda av bara naturliga delar. Du kan köpa kitet nedsatt med halva priset här – 125 kronor.

10. Burt's Bees Lip Balm Pomegranate


"Helt klart det bästa läppbalsamet som finns och då har jag provat många!", lyder en av de positiva recensionerna av det här läppbalsamet

Det innehåller naturliga ingredienser som bivax och kokosolja och ingen alkohol som torkar ut. Här hittar du det.

11. Durance doftljus

Durances lyxiga doftljus är ekologiska och nedsatta i pris. Klicka hem det här!

12. Neals Yard Remedies

Neals Yard Remedies är ett sjukt bra naturligt och ekologiskt skönhetsmärke som vunnit många priser. De har produkter både för ansikte, kropp och hår. De är även prisvärda – spana in dem här.

13. Burt's Bees Tips and Toes Kit

Det här kitet från Burt's Bees innehåller allt du behöver för att ta hand om händerna och fötterna – ett måste i vinter. Det kostar 135 kronor här.

14. The Organic Pharmacy Purifying Seaweed Clay Mask

Den här masken passar alla hudtyper men framförallt de med tilltäppta porer och lätt till finnar. Leran drar ut orenheter, havsalger lugnar huden och c-vitamin ger glow. Här kan du köpa masken.

15. Cicamed Medical Science Scar

Svenska Cicamed gör hyllade hudvårdsprodukter, som till exempel denna behandling som reducerar ärr från till exempel acne, vattkoppor, kejsarsnitt eller andra skador. Här hittar du den för 349 kronor.

16. RMS Beauty läppstift

Dessa lyxiga och pigmenterade läppstift från RMS Beauty innehåller ingredienser som mjukgör läpparna. Se alla färger och klicka hem läppstiftet här.

Ännu fler ekologiska produkter kan du hitta här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!