Här är 7 mysiga julfilmer – som får dig i rätt stämning

Ett av de bästa sätten att komma i julstämning är att se en julfilm. Här har vi listat sju härliga julfilmer som du kanske inte sett förut!


Hos Telenor kan du just nu köpa ett valfritt tv-paket för 149 kronor/mån (ordinarie pris 399 kronor) och få C More fritt i sex månader. Där finns alla filmer i listan att se. Här kan du hitta erbjudandet.

1. Almost Christmas

Den här mysiga dramakomedin handlar om en dysfunktionell familj som samlas för att fira jul tillsammans för första året sedan mamman i familjen gått bort. 

2. Christmas Land

Jules är en framgångsrik New York-kvinna som ärver sin mormors julgransodling och tomteland. Först är hennes plan att sälja den så fort som möjligt, men när hon väl kommer dit blir valet inte så självklart längre. 

Under Telenors julkampanj får du valfritt tv-paket för 149 kronor/mån istället för 399 kronor/mån. C More ingår fritt i sex månader.

3. Bad Moms 2

Den här galet roliga julkomedin med bland andra Mila Kunis och Kristen Bell handlar om tre vänner och mammor som försöker hantera den stressiga jultiden. Något som inte gör saken bättre är att deras egna mammor kommer på överraskande besök.

4. Christmas Under Wraps

Den här julfilmen handlar om en läkare som inte får toppjobbet hon alltid drömt om. Istället tvingas hon flytta till en enslig småstad i Alaska. Efter ett tag börjar hon trivas bättre, men staden visar sig bära på en stor julhemlighet.

Just nu får du valfritt tv-paket hos Telenor till kampanjpris – 149 kronor/mån istället för 399 kronor/mån. C More ingår fritt i sex månader.

5. I'm Not Ready for Christmas

Holly är en driven kvinna som inte har några problem med att ljuga om det tar henne framåt i karriären. När hennes systerdotter blir offer för hennes lögner önskar hon sig av tomten att Holly inte ska kunna ljuga mer – och önskan slår in. Något som minst sagt komplicerar Hollys liv.

Spara upp till 1 500 kronor på ett tv-paket hos Telenor här – C More ingår fritt i sex månader.

6. A Prince for Christmas

Denna romantiska julfilm handlar om Duncan, som är prins i ett litet europeiskt land. För att undkomma sina föräldrar som vill tvinga in honom i ett arrangerat äktenskap flyr han till en småstad i USA. Där träffar han servitrisen Emma och kärlek uppstår. 

7. Broadcasting Christmas

Två journalister – och expartners – tävlar om samma heta jobb som programledare för en morgon-talkshow. Ingen av dem tänker ge sig utan en fight, men tävlingen väcker även de gamla känslorna till liv. 

Vill du se dessa och många fler filmer och serier? Nu kan du köpa valfritt tv-paket hos Telenor för 149 kr/mån istället för 399 kr – alltså 60 procents rabatt. Dessutom ingår sex månaders fritt tittande på C More.

Jul
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.