Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Byt in din gamla mobil – och få 1200 kronor rabatt på en ny

- 04/12/2018, 15:24 -

Är du sugen på att uppgradera din mobil till en av de nyaste modellerna? Nu kan du göra det och få rabatt – om du samtidigt byter in din gamla mobil.

iPhone X, Samsung S9+ och fler till rabatterat pris

Telenor har just nu en julkampanj där du kan få en av de senaste mobiltelefonmodellerna till ett billigare pris. Det enda du behöver göra är att värdera din gamla mobil, vilket du enkelt gör online. Om den värderas till över 400 kronor får du ta del av rabatten.

Här är modellerna du kan köpa med 1 200 kronors rabatt:

1. iPhone X

iPhone X

Den nya iPhonen är verkligen ett steg upp jämfört med de tidigare – med heltäckande skärm, trådlös laddning och ansiktsigenkänning. Du hittar erbjudandet på den här.

2. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Denna mobil kan du använda som en dator om du kopplar in tangentbord och mus. Den är grymt snabb och du kan få upp till 468 GB minne. Här kan du spara 1 200 kronor på mobilen och du får även en surfplatta värd 1 990 kronor på köpet. 

3. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Denna mobil har en riktigt grym kamera med sina 40 megapixlar – den är framtagen i samarbete med kända kameratillverkaren Leica. Den har även en grym batteritid och laddar upp 70 procent på endast en halvtimma. Just nu är denna mobil redan prissänkt med 1 440 kronor, så med den extra rabatten blir det verkligen en superdeal!

4. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Denna telefon från Samsung är riktigt populär. Den är just nu även prissänkt med 2 400 kronor. Din rabatt blir alltså hela 3 600 kronor om du köper den här. Plus att du får en surfplatta värd 1 990 kronor på köpet.