Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

De bästa teknikdealsen just nu – här hittar du dem

- 06/12/2018, 13:59 -

Telenor har under december månad teknik som är nedsatt i pris samt andra grymma deals. Spana in 9 av våra favoriter här och spara tusenlappar.

Mobiler, iphone, hand med mobil.

Telenor har just nu en julkampanj med mängder av grymma deals! Vi har listat 9 av våra favoriter nedan.

1. iPhone X

iPhone X

Det enda du behöver göra för att ta del av Telenors julerbjudande är att gå in på deras hemsida och värdera din gamla mobil till över 400 kronor.

Den nya iPhonen är verkligen ett steg upp jämfört med de tidigare – med heltäckande skärm, trådlös laddning och ansiktsigenkänning. Du hittar erbjudandet på den här.

2. iFrogz Wireless Earbuds

iFrogz trådlösa hörlurar

Just nu har Telenor en kampanj på trådlösa hörlurar från iFrogz. De har enastående ljud och är väldigt populära. Innan kostade de 299 kronor, men just nu får du dem här för endast 199 kronor!

3. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9

Just nu har Telenor ett julerbjudande där du får en Galaxy Tab A 10.1 på köpet, värd 1 990 kronor. Läs om de olika abonnemangen här

4. OnePlus 6T

OnePlus 6T

I detta julerbjudande får du trådlösa hörlurar från Bullets Wireless, värda 765 kronor, på köpet med denna OnePlus 6T. Betala från 219 kronor i månaden, läs mer om mobilen och dealen här.

5. Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate

Här får du smartklockan Huawei Watch GT på köpet. Klockan har en löparcoach-funktion och är vattenresistent med upp till två veckors batteritid. Värde 2 590 kronor. Här kan du läsa om hela erbjudandet hos Telenor.

6. Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9 är mobilen för dig som har höga krav på prestanda. Du kan anteckna direkt på skärmen, den har hög kontrast och är väldigt effektiv. Du får ett 512 GB microSD-kort på köpet, värde 2 490 kronor. Läs mer om Telenors erbjudande här.

7. Apple iPhone 6s

Nedsatt iPhone 6s

iPhone 6s i klassisk design har både riktigt bra kamera och starkt glas. Den har ett specialframtaget chip som gör telefonen grymt snabb, trots att det inte är den senaste iPhonemodellen. Hos Telenor kan du just nu köpa mobilen till sänkt pris – du sparar hela 2 160 kronor.

8. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Denna telefon från Samsung är riktigt populär. Den är just nu även prissänkt med 2 400 kronor. Din rabatt blir alltså hela 3 600 kronor om du köper den här.

9. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Huawei har samarbetat med ikoniska kameratillverkaren Leica för att ta fram kameran på P20 Pro och det märks. I övrigt har den bland annat en 6.1-tums OLED-skärm. Köp den här och spara 1 440 kronor.


Nyheter24