Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är de 3 populäraste mobilerna – som du just nu kan fynda

- 10/12/2018, 13:42 -

Vi har listat tre av de mobiler som visat sig vara populärast bland våra läsare – och som du just nu har möjlighet att köpa till rabatterat pris.

iPhone X och tjej som får mobiltelefon i julklapp

Vi blir inte speciellt förvånade över att just dessa mobiler toppar listorna! 

Just nu har Telenor en julkampanj där du kan byta in din gamla mobil och köpa en ny nedsatt med 1 200 kronor. Allt du behöver göra är att värdera din gamla mobil online och är den värd mer än 400 kronor får du rabatten.

1. iPhone X

iPhone X

Den nya iPhonen är verkligen ett steg upp jämfört med de tidigare – med heltäckande skärm, trådlös laddning och ansiktsigenkänning. Du hittar erbjudandet på den här.

2. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Denna mobil har en riktigt grym kamera – den är framtagen i samarbete med kända kameratillverkaren Leica. Just nu är denna mobil redan prissänkt med 1 440 kronor, så med den extra rabatten blir det verkligen en superdeal!

3. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Denna telefon från Samsung är riktigt populär. Den är just nu även prissänkt med 2 400 kronor. Din rabatt blir alltså hela 3 600 kronor om du köper den här.

Nyheter24