Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 perfekta julklappar till personen som älskar teknik

- 18/12/2018, 14:46 -

Här hittar du riktigt bra julklappstips till någon som gillar teknikprylar – eller bara till dig själv! Varför inte en iPhone X?

iPhone X, trådlösa hörlurar och Huawei Mate 20 Pro

1. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Denna telefon från Samsung är riktigt populär. Den är just nu även prissänkt med 2 400 kronor – plus att du får en surfplatta värd 1 990 kronor på köpet. 

2. iFrogz Plugz Wireless Earbuds

iFrogz Plugz Wireless Earbuds

Ett par trådlösa hörlurar blir en perfekt julklapp! Du kan klicka hem dem här för bara 199 kronor.

3. iPhone X

iPhone X

Den nya iPhonen är verkligen ett steg upp jämfört med de tidigare, med heltäckande skärm, trådlös laddning och ansiktsigenkänning. Byt in din gamla mobil så får du rabatt – du hittar iPhone X nedsatt med 1 200 kronor här.

4. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Denna mobil kan du använda som en dator om du kopplar in tangentbord och mus. Den är grymt snabb och du kan få upp till 468 GB minne. Här kan du spara 1 200 kronor på mobilen och du får även en surfplatta värd 1 990 kronor på köpet. 

5. OnePlus 6T

OnePlus 6T

Överraska med en ny mobil i julklapp – denna har klättrat riktigt snabbt på listorna. Med detta erbjudande får du dessutom ett par trådlösa hörlurar på köpet!

6. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Denna mobil har en riktigt grym kamera med sina 40 megapixlar – den är framtagen i samarbete med kända kameratillverkaren Leica. Den har även en grym batteritid och laddar upp 70 procent på endast en halvtimma. Just nu är denna mobil prissänkt med 1 440 kronor! Byter du dessutom in din gamla mobil får du ytterligare 1 200 kronor rabatt.

7. Powerbank

Powerbank

Hur snygg är inte denna powerbank från Richmond & Finch?! Perfekt julklapp – du hittar den för 349 kronor här.