Måndag 6 Dec
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

16 roliga prylar från topplistan – som alla uppenbarligen vill ha

Roliga prylar.
Här är prylarna som är riktigt populära. Foto: Partykungen

Gör vardagen lite bättre, lite roligare – med dessa grymma prylar. Det här vill du inte missa.

Läs mer

Det finns massor av saker som du kanske inte ens visste fanns! Här är roliga och ibland lite halvt onödiga prylar, som alla ändå vill ha, med tanke på att de klickas hem gång efter gång.


1. Cornflakesdispenser

Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här. Så skönt att slippa med alla flingpaket som bara tar plats!

2. Nostalgi med gameboy

Roa dig som i gamla tider – med ett detta som liknar det klassiska Gameboy! Denna retrofavorit innehåller 150 roliga spel! Klicka hem det här för 199 kronor.

3. Gör egna munkar hemma

Baka 7 stycken donuts på en och samma gång, hur enkelt som helst, i denna snygga donutmaskin. Du hittar den här för 299 kronor

4. Ljusbox

Spexa till det i hemmet med den här ljusboxen där du kan skriva vad du vill i. För 249 kronor får du den här inredningsdetaljen. Riktigt populära i inredningsvärlden. 

5. Prosecco Pong är det nya
Byt ut beer pongen mot det mycket festligare prosecco pong! Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

6. Igloo till bakgården

Den här coola igloon är ett måste för utehänget. Perfekt på sommaren och hur mysig som helst på vintern! Spana in den här.

7. Filt med ärmar

Man vet ju hur jobbigt det är när man sitter under en filt men behöver använda armarna till något.

Den här mysiga filten löser problemet – den har nämligen ärmar. Klicka hem den här för 349 kronor

8. Vädervarnare

Den här vädervarnaren har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Läs mer om vädervarnaren här.

9. Värmehalsduk

Det säger sig självt att du aldrig kommer frysa om du går runt med en halsduk som ständigt är varm. Alltså hur skönt? Och den kostar bara 199 kronor

10. 18 verktyg i ett

Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta. Klicka hem det här och glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan.

11. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna "moppar" golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

12. Spelet Lip Twister

Det här sjukt roliga spelet går ut på att svara på frågor och göra olika utmaningar – allt med en "lip twister" i munnen! Här hittar du spelet för 299 kronor.

13. Rullande väckarklocka

Det är inte alltid lätt att komma upp på morgonen. Den här väckarklockan rullar iväg när den ringer, vilket gör att du tvingas stiga upp för att stänga av den. Hemskt, men effektivt! Här hittar du klockan.

14. Roliga stressbollar

När du är lite stressad är det perfekt att klämma på de här stressbollarna. Här kan du köpa dem.

15. Belysning till toalettstolen

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. Eller när du ska ha fest! Spana in belysningen här.

16. Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma?

Då löser du det problemet med den här populära badbaljan. Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

Räckte inte dessa 16 prylar för att stilla ditt begär? Då måste du kolla in den här listan där vi listat 78 av topplistans favoriter.