Saker till träningen.
Träningssaker för 2019.

Här är 13 populära prylar – för att maxa din träning 2019

Att träna och leva ett aktivt liv är viktigt för att kroppen och psyket ska må bra. Här är sakerna som kan göra träningen lite roligare, eller bara bättre.


Det är ett nytt år, och många flockas på gymmet för att de lovat sig själva att leva mer hälsosamt. Om det sedan håller i sig mer än en månad är en annan femma. 

Men om du faktiskt vill maxa din träning, eller helt enkelt ta det till en ny nivå om du redan tränar mycket – så kan dessa trendiga prylar hjälpa dig lite på traven. Många av dem är dessutom nedsatta i pris!


1. FitBits smartklocka Versa

Den här snygga smartklockan från Fitbit är nedsatt i pris procent och kostar 1 790:-

Klockan är inte bara snygg, utan har såklart en massa funktioner. Den mäter all din aktivitet, som sedan synkroniseras till en app. Den kan också göra mycket annat, som att mäta puls eller visa sms och liknande. 

2. Träningsband

Det här träningsbandet går att använda för att träna styrke- och balansövningar med egen kroppsvikt. Det är en träningsmetod som är riktigt trendigt 2019, du kan skippa gymmet och träna hemma med simpla redskap som detta. 

Riktigt smidigt och lätt att bära med sig om du ändå vill det! Bandet kommer från Casall och kostar just nu.

3. Foam Roller

En foam roller är grym för både uppvärmning, återhämtning och onda ryggar. När den rullas över musklerna ökar blodcirkulationen, vilket motverkar mjölksyra. Den här foam rollern hittar du hos Casall.

4. Den populära spikmattan

Det är viktigt att låta kroppen slappna av och återhämta sig. En spikmatta löser upp spänningar, ökar blodcirkulationen och syreupptagningen och frisläpper endorfiner. "Original"-spikmattan Shakti finns att köpa här. Vissa somnar till och med på den! 

5. Yogamatta

Många säger att yoga är det bästa som hänt dem – om du inte provat tidigare så bör du ge det ett försök. En ny trend för 2019 är yoga i kalla temperaturer.

En yogamatta är också grymt bra för att stretcha eller göra diverse övningar om man inte vill stå på ett smutsigt golv. Här hittar du en för bara

6. Träningshänder till henne

Handskar är grymt vid styrketräning till exempel. Slipp onda sår och blåsor – handskarna kommer från Casall.

7. Chinsstång

Träna överkroppen utan att promenera ner till gymmet för närmsta träningsstång eller chinsstång. Den här kan bli din för Enkel att sätta upp i dörrkarmen eller var du än vill ha den.

8. Sporthörlurarna Jaybird

De här trådlösa hörlurarna är utformade för träning, och är både svett- och vattentåliga. De små vingarna gör att de sitter på plats under passet. Du hittar dem för

9. Rymlig bag från Fred Perry

Här är en bag i flera olika färger – som passar perfekt till och från träningen, eller bara har mycket grejer att bära. Designen gör att den är så mycket rymligare än man tror! Du hittar den här.

10. Ankelvikter

Många använder ankelvikter som dessa när de är ute och promenerar, eller gör diverse benövningar. Ett enkelt sätt att göra träningen lite tyngre! 

Här hittar du dessa på 3kg för

11. Sport-BH från Nike

Den här enkla sport-BH:n från Nike finns bland annat i svart och vitt och passar helt enkelt till allt. Du hittar den här.

12. Populära tights från Better Bodies

Skapa en tuff look med de här tightsen. Många älskar dem, inte bara för att de är snygga – utan också är grym för vilken träningsaktivitet som helst. Du hittar dem här för

13. Skor för att lyfta tungt

Ett par tyngdlyftarskor ger dig extra stabilitet och kan därför förbättra din teknik, och liksom göra det tunga lättare. Dessa ligger högt på topplistan och kan klickas hem för

Sist men inte minst – här är ett tips till dig som är på jakt efter presenter till någon. Här hittar du grymma prylar under 500 spänn som blir perfekt att ge bort till någon.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.