Smink och skönhetsprodukter.
Populära produkter som du kan fynda just nu. - Foto: Pexels

18 populära produkter att unna sig – nedsatta upp till 50 procent

Smink, hud- och hårvård, doftljus och parfymer – oavsett vad du vill ha så lär du hitta något att klicka hem till kanonpris. Här är reafynden du kan göra idag.


Många av oss har en brinnande kärlek för allt som har med skönhet att göra. Just nu har du chansen att komma undan riktigt billigt på både välkända märken och nykomlingar inom skönhetsvärlden. 

Lyx, lyx, lyx, som en känd mormor på TV skulle säga. Dessa produkter finns hos Lyko – som just nu har minst 15 procent på stora delar ur sitt sortiment.

1. Parfym från Dolce & Gabbana

Många menar att denna parfym är beroendeframkallande – den fräscha doften av exotiska frukter och blommor känns helt rätt för våren. Du hittar den till halva priset här.

2. Populär contour från theBalm

Bahama Mama är ett contourpuder som toppat alla listor flera år i rad – ett matt puder som ger dig den exakt rätta tonen. Här hittar du den för bara 149 kronor.

3. Stort doftljus från Yankee Candle

Doftljus är riktigt härligt att ha hemma, det förgyller liksom hela bostaden. Detta ljus ger en fräsch doft av citrus och mysk. Här hittar du ljuset, nedsatt med 45 procent just nu.

4. Borstar från Real Techniques

I detta set får du allting du behöver. Borstar för olika användningsområden, en makeup-svamp och en liten spegel för livet på språng. Spana in det här. 50 procent rabatt just nu!

5. Schampo och balsam från Maria Nila

Maria Nilas hårvårdsprodukter är väldigt populära! Här är en serie med antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam och schampo.

De förebygger mjäll och problem med hårbotten, samt stimulerar för att ge ökad hårproduktion, och motverkar därmed håravfall. Just nu kan du fynda dem för knappa tusenlappen. Två stora flaskor som håller länge.

6. Bästa budgetconcealern från Maybelline

Maybelline Instant Eraser Concealer är en favorit bland riktigt många! Knappt hundra spänn – välj din färg här till nedsatt pris.

7. Beauty Kit från Pixi

I den här stora paletten får du verkligen allting du behöver! 48 ögonskuggor, två highlighters, två blushduos samt två bronzers – det bästa av allt är att paletten bara kostar 239 kronor just nu.

8. Hårfön i retrostil

Om du älskar rosa så är det här hårfönen för dig. Just nu är den nedsatt med 30 procent här.

9. Ljus med doft av vinterskog

Man kan aldrig ha för många fräscha dofter i hemmet! Doft av enbär, blågran och spearmint för bara 169 kronor hos Lyko. Nedsatt med 45 procent.

10. Lyko Oval Foundation Brush

En borste som denna är det ultimata verktyget som jämnar ut alla typer av baser. Borstens mjuka strån följer ansiktes form och ger ett jämnt resultat. Här hittar du den under hundralappen.

11. Nagellack från Essie

Just nu kan du köpa tre nagellack från Essie, till priset av två. Klicka hem fräscha vårfärger inför årstiden som kommer. 

12. Serum för hyn

Det är serumet kommer från det ekologiska märket Estelle & Thild. Det innehåller bland annat mikroalger som bekämpar fria radikaler och återfuktande hyaluronsyra. Serumet är nedsatt med 40 procent här.

13. Populär ansiktskräm från Clinique

Den här krämen innehåller bland annat aktivt aloevatten som hjälper hyn att skapa sin egen fuktreserv, för att kontinuerligt återfukta. Här finns den att köpa för 330 kronor, nu nedsatt i pris.

14. Set med ansiktsmasker

I detta kit från Peter Thomas Roth får du mindre versioner av sex stycken ansiktsmasker. Kitet kostar 299 kronor här. Så värt det!

15. Roséfärgad ring med sten

Ringar och smycket kan ta vilken outfit som helst till en ny nivå. Just nu kan du klicka hem den här ringen till halva priset.

16. Parfym från Lacoste

Spara 35 procent på denna parfym från Lacoste – med bland annat doft av grapefrukt. Helt rätt för vår och sommar. 

17. Dramatiska fransar

Om du gillar maffiga fransar så är detta lätt något för dig. Spana in dem till sitt reapris här.

18. Strober och Bronzer-palett

Med 40 procent rabatt får du en palett perfekt för både contour och highlight. Riktigt krämig formula som håller sig på plats hela dagen. 

Sommar och studenttider börjar närma sig. Därav kan det vara bra att klicka hem en vacker balklänning redan nu – här är våra favoriter bland balklänningar för 2019.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.