Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Magiska parfymer: 10 favoriter att ge bort i julklapp

- 04/12/2019, 10:07 -

Spana in dessa trendiga franska parfymer för både honom och henne. Välj doft efter humör och känsla, mixa och matcha tills du hittar din unika signaturdoft. Perfekt julklapp till dig själv eller någon du tycker om!

Spana in dessa trendiga franska parfymer för både honom och henne. Välj doft efter humör och mixa  tills du hittar din unika signaturdoft.

Parfymer med spännande doftkombinationer från franska kreatörer och en lyxig förpackning. Så personlig och genomtänkt julklapp – vi på redaktionen hade blivit överlyckliga!

10 magiska parfymer

Dessa 10 parfymer är våra favoriter från trendiga varumärket Bon Parfumeur. Bon Parfumer har tagit fram unisex-dofter speciellt designade för att man ska kunna mixa och matcha efter humör. På så sätt skapar man också sin egna personliga doft. Vi älskar idéen!Parfymer

Alla parfymer är unisex vilket är helt magiskt. Du kan alltså dela sminkgarderob med din partner eller rumskompis utan problem. Parfymerna bygger på doftnoter av olika styrka så att man enkelt ska kunna mixa och matcha. Varje parfym är också helt underbar och komplett i sig. De innehåller spännande doftkombinationer och ingredienser så som mandel, vanilj, bergamott, vodka, ceder och hallon. 

Så mixar du dina parfymer

De flesta parfymer går att mixa för att skapa en personlig doft. Den gyllene regeln är dock att börja med den "tyngsta" parfymen och avsluta med den "lätta". Exempelvis börja med några sprut av en parfym vars bas bygger på patchouli och avsluta med en parfym vars bas är jasminblomma. 


Läs även: Den perfekta julklappen till flickvännen: Spana in den här

Nyheter24