Populära prylar 2019.
Här är prylarna som är riktigt populära och finns att hitta på topplistan. - Foto: Partykungen

22 galet populära prylar som alla älskar – för att maxa våren

Spana in de mest populära prylarna just nu – vissa är riktigt roliga och rent ut sagt oväntade. Maxa det här året med nya saker!


Ibland är det trevligt att ha en insikt på vad alla andra shoppar just nu – kanske hittar du något du inte ens visste fanns, men nu genast inser att du behöver i ditt liv. 

1. Väggmonterad flingdispenser

Glöm fula kartonger som bara tar plats i skafferiet. Unna dig den här väggmonterade flingdispensern istället. Wow, vilken hotellkänsla!

2. Prosecco Pong istället för öl

Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong som du hittar här. Denna version har varit populär länge, så klicka hem den och var redo för alla fester i sommar. 

3. Pojkvänskudde

Den här kudden är grym för den som inte tycker om att sova ensam, eller helt enkelt vill ha illusionen att någon håller om dig. Här hittar du den

4. Flingdispenser till köksbänken

Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här.

5. Uppblåsbart badkar

När sommaren kommer lär alla vilja ha tillgång till ett uppblåsbart badkar som detta. Hur smidigt! Tänk vilken dröm att sitta på balkongen eller gräsmattan – eller helt enkelt ha den i badrummet om du inte redan har ett badkar. 

6. Pryl för att fördela smet

En smetfördelare som den här kommer att hjälpa dig fördela smeten jämt, för finns det något värre än när exempelvis muffins är olika storlekar? Vilket livsproblem, va!

Ett plus är även att slippa allt kladd. Unna dig själv denna smarta pryl här.

7. Skål för både chips och dipp

Är du lite lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar.

Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.

8. Sällskapsspelet Speak Out

Det här spelet kan du inte ha missat! Men om du inte provat det ännu så är det dags nu, för det är hur kul som helst. 

Det går ut på att du ska försöka säga olika fraser, samtidigt som du har en tandläkargrej i munnen. Det kanske inte låter så svårt eller särskilt roligt, men vi lovar att det är värt sina 299 kronor.

9. Gör din egna neonskylt

Inred i typisk tumblr-stil och lyckas med Instagramflödet. Här kan du klicka hem neonslingor, och sedan göra din alldeles egna skylt. Riktigt populärt bland många inredningsfantaster. 

10. Enormt vinglas

Med detta blir det inte svårt att hålla sig till "bara ett glas", det rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här.

11. Minikyl

Hur soft med en egen liten kyl att ha hemma i sovrummet eller vid skrivbordet?

Finns även möjlighet att koppla in den i bilens cigarettuttag. Kylen rymmer ungefär 15 burkar. Här kan du hitta den

12. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.

13. Ölkran

Upplev fantastisk öl med denna ölkran som har en ultraljudsteknologi, vilket ger den perfekta ölen. Finns i två olika storlekar här

14. Scratch Map


Skrapa fram de platser du besökt, och häng sedan upp kartan på väggen. Köp den här.

15. Snug Rug Deluxe

Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Denna filt är populär bland alla latmaskar och mysiga människor. Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.

16. Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

17. Egen glassbuffé

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. För endast 299 kronor blir den här din.

18. Monopol i Fortnite-version

Älskar du Fortnite? Eller älskar ditt barn det enormt populära datorspelet? 

I så fall bör du slå till på det klassiska spelet Monopol som nu finns i en Fortnitevariant. Här hittar du det. Observera dock att reglerna endast kommer på engelska.

19. Kryddkarusell

Med det här smarta stället får man stenkoll på olika kryddor! Det kostar 299 kronor och finns här.

20. Toalettupplysning

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Spana in belysningen här.

21. Kudde

Den här kudden har en fyllning av små polystyrenkulor, vilket gör den formbar och bekväm. Den kostar bara 149 kronor här.

22. Cards Against Humanity

Underhållande partyspel för människor med sjuk humor – hysteriskt kul där du ska lägga ihop olika ord med meningar. Lite svårt att förklara kanske, men du kan läsa mer om det här.

Fortfarande shoppingsugen? Missa inte dessa smarta prylar som underlättar livet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!