Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 lyxiga spaupplevelser och behandlingar – just nu nedsatta i pris

- 12/03/2019, 16:14 -

Vi har hittat 15 riktigt bra erbjudanden på spa:n och behandlingar. Unna dig till exempel en helkroppsmassage eller en mysig övernattning med din älskling!

Ansiktsbehandling, Falkenbergs strandhotell

Precis vad man behöver för att återhämta sig efter den långa och kalla vintern! 

1. 60 minuters ansiktsbehandling

60 minuters ansiktsbehandling

Gör en ansiktsbehandling med porrengöring, mask, kemisk peeling och massage. Den är nedsatt med 72 procent och kostar 279 kronor här.


2. Turkiskt hamam

Turkiskt hamam

Ett hamam är ett turkiskt bad där du först blir varm i en ångande bastu och sedan skrubbad, tvagad och intvålad. I denna spaupplevelse ingår även frukt och ett glas mousserande. Boka här för halva priset.

3. Sparesa till Budapest

Sparesa Budapest

Budapest är känt för sina många varma termalbad, både utomhus och inomhus. Den perfekta destinationen för en sparesa. Med denna deal får du flyg och boende på fyrstjärnigt hotell där en behandling på hotellets spa ingår. Boka från 2 695 kronor här.

4. Herrgårdsövernattning

Krusenberg herrgård

Övernatta på vackra Krusenberg herrgård invid Mälaren. Här njuter ni av god mat, spabehandlingar, sjöbastu och de fina omgivningarna. Boka för två för 2 050 kronor här.


5. Testa Dermapen

Dermapen

Den omtalade behandlingen Dermapen är en nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Den hjälper både mot acne, rynkor, ärr, ojämn hudton och trött och glåmig hy. Här kan du boka en behandling för 749 kronor – 48 procents rabatt.

6. Kvällsspa på Falkenberg Strandbad

Kvällsspa på Falkenberg strandbad

Falkenberg Strandbad har blivit utsett till Sveriges bästa sparesort. Nu kan du njuta av kvällsspa för 2 personer för 490 kronor. Dealen hittar du här.


7. Akupunktur, massage och ljusterapi

Akupunktur, massage och ljusterapi

På denna salong i Vasastan väljer du mellan olika kombinationer av akupunktur, massage och ljusterapi. Behandlingen är perfekt för dig som lider av muskelvärk, huvudvärk eller migrän. Boka nedsatt från 880 kronor till 249 kronor.


8. Spakryssning

Här kan du boka en spakryssning för två till Polen nedsatt med 30 procent. 


9. Kemisk peeling

En kemisk peeling behandlar till exempel acne, acneärr, pigmentering och solskador. Den ger också en föryngrande effekt. Här kan du testa på en behandling nedsatt med 67 procent till 299 kronor.


10. Weekend på Söderköpings Brunn

Weekend på Söderköpings Brunn

Den här mysiga anläggningen har funnits sedan 1700-talet och i spa- och relaxavdelningen hittar du både behandlingar, varm pool, isrum och upplevelseduschar. Boka en weekend för två från 1 792 kronor.


Se även den här listan över vårens hetaste weekendresor – som alla kostar under 3 000 kronor.

Nyheter24