KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Vårens hetaste weekendresor – flyg och boende under 3 000 kronor

- 22/02/2019, 11:43 -

Boka in en weekendresa till ett populärt resmål som Budapest, Prag eller Nice. Vi har spanat in 11 paketresor där du får flyg och boende under 3 000 kronor.

Par på stranden, blått vatten, strand,

Vi har letat efter de bästa priserna hos Destination.se – där finns det flera hundra researrangörers, och du får fram allting du behöver i en enda sökning. Det möjliggör att du får det billigaste priset och du slipper jobbet med att leta!

1. Rom 

Åk till Italiens huvudstad Rom och njut va god mat och underbart vin. Ät ost ena stunden och tryck i dig pasta nästa. Hit kan du åka från 1 500 kronor och då få boende och flyg i priset.


2. Paris

Vad sägs om en weekend till Paris i vår? Här finns flyg och boende två nätter för runt 3 000 kronor.

3. London

Spendera en helg i London och njut av det stora shoppingutbudet, restauranger och rykande klubbar. Här finns flygresor med hotell från 979 kronor.

https://www.destination.se/sto...on=2-5&edepdate=2019-02-23&ldepdate=2019-05-03&orig=ARN_BMA_NYO_STO_VST&rating=3&sort=price&utm_source=nyheter24.se&utm_medium=affiliate&utm_campaign=link&utm_content=weekendresor">KÖP NU

4. Budapest

Möt våren i magiska Budapest som har blivit väldigt populärt för den billiga maten och enorma vattenparkerna. Här finns flygresor samt boende runt 1 300 kronor.

5. Berlin

Berlin

Njut av Berlins kultur och häftiga nattliv. Du kan boka flyg och hotell från 1 116 kronor här.

6. Warszawa

Warszawa

Warszawa har blivit en riktigt trendig stad som av många liknas vid Berlin. Här är det dessutom riktigt billigt! Här finns resor dit med flyg och boende från 748 kronor.

7. Barcelona

Barcelona

Stränder, shopping, massor av god mat och grymt uteliv – det är inte konstigt att Barcelona är ett av de populäraste weekendresmålen. För 1 751 kronor får du både flyg och boende här.

8. Gdansk

Gdansk i Polen är en av de hetaste weekendstäderna just nu. Där kan du njuta av billig mat, spa och shopping. Här finns weekendresor med flyg och boende från 735 kronor.


9. Nice

Njut av magiska Nice, ät glass längst med strandpromenaden och drick bubbel i solnedgången. Här finns flygresa dit och hem samt boende från 2 263 kronor.

10. Prag

En väldigt populär weekendresa går till Prag i Tjeckien. Även där är priserna låga och du får ut mycket av pengarna. Här finns boende samt flyg från 1 013 kronor.

11. Lissabon

Portugals vackra kuststad Lissabon är ett utmärkt resmål i vår. Här finns flygresor med boende runt 2 600 kronor till den populära staden.

12. Köpenhamn

Res till vårt härliga grannland – billiga paketresor hittar du här.