Kajakpaddling, spaweekend, bodyflight
Upplevelser i sommar

23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om

Det finns massor av kul saker du kan boka in, oavsett om det är tillsammans med din partner eller en kompis. Här hittar du våra bästa tips!


Du hittar både mysiga upplevelser som en herrgårdsövernattning och lite mer fartfyllda – till exempel pistolskytte. 

1. Åk på en spaweekend

Åk med din älskling eller bästa kompis på en skön spaweekend. Terapi för både kroppen och själen! Här hittar du många olika mysiga span att boka runtom i Sverige.


2. Paddla kajak

Ett perfekt sätt att njuta av den svenska sommaren på! Du kan bland annat paddla i Stockholms skärgård, på västkusten eller i Tivedens nationalpark. Det kostar 890 kronor för två här.


3. Testa på att sväva

Har du drömt om att flyga? Med Bodyflight kan du prova på att sväva fritt i luften – en riktigt häftig upplevelse! Boka den här.


4. Fiska ostron

Följ med en ostronfiskebåt ut i den bohuslänska skärgården och lär er hur man fiskar ostron. Ni får självklart även äta av ostronen ni fiskar upp! Upplevelsen kostar 2 390 kronor för två personer.


5. Åk på kryssning

M/S Birka är ett av världens modernaste kryssningsfartyg, med bland annat en 1500 kvadratmeter stor relaxavdelning. Här kan du boka kryssningen.


6. Ost- och vinprovning

Vill du lära dig mer om vin, eller kanske bara njuta av lite goda ostar och viner? Oavsett vilket är en ost-och vinprovning en rolig upplevelse! Boka för två personer här för 1 190 kronor.


7. Övernatta på en herrgård

Den perfekta romantiska upplevelsen att göra tillsammans med din partner. Njut av de vackra omgivningarna, en lyxig middag och frukostbuffé. Spana in de herrgårdar du kan övernatta på här.


8. Testa pistolskytte

Gör något lite mer annorlunda och prova pistolskytte på en skjutbana! En riktigt spännande upplevelse som du kan boka här.


9. Spela paintball

Paintball är ju sjukt kul. Här spelar du på specialbyggda banor, alla med olika teman. Det kostar 295 kronor för en person.


10. Prova Hyper Reality

Hyper Reality är den senaste VR-tekniken. I världens största VR-center får du röra dig helt fritt och 4D gör att du känner värme, vatten, vind och kyla. Verkliga föremål är även implementerade i spelet, så att du kan plocka upp saker du hittar. Läs mer och boka upplevelsen här.


11. Besök Mackmyra

Mackmyra är Sveriges första whiskydestilleri. Detta är perfekt för den som älskar whisky – både guidad tur, whiskyprovning och trerätters middag ingår. Det kostar 1 990 kronor för två personer.


12. Spabehandling

Njut av en skön massage, kropp- eller ansiktsbehandling. Du kan boka behandling för två personer för 990 kronor här.


13. Forsränning

Testa på den fartfyllda aktiviteten forsränning! Du kan boka det här.


14. Hotellweekend

Kör en staycation i er egen stad eller upptäck en annan stad i Sverige. Boka en mysig weekend på hotell för två för 2 295 kronor här.


15. RIB-båt

Upplev känslan av att susa fram i 50 knop. Du kan prova på att åka RIB-båt i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Här hittar du upplevelsen.


16. Sportbilsweekend

Den här härliga weekendupplevelsen inkluderar en lyxig sportbil med fria mil plus övernattning på en herrgård, trerätters middag och frukostbuffé. Här kan du boka.


17. Helikoptertur

För 2 490 kronor får du en helikoptertur för två personer där ni får njuta av Stockholm från ovan – en grymt häftig upplevelse. Här kan du boka.

18. Teaterkväll

En kylig sommarkväll passar en teaterföreställning perfekt. På Playhouse Teater kan du se det bästa från Broadway och Off-Broadway. Boka en föreställning för två för 590 kronor.


19. Besök en vingård

Besök Sveriges första vingård! Den ligger i Sörmland och drivs av en prisbelönt stjärnkock. För 4 795 kronor får ni en avsmakningsmeny, vinprovning och övernattning. Läs mer och boka här!

20. Spadag

Spendera en dag på spa och bara koppla av – bada, basta, äta en god lunch och kanske prova ett träningspass. Här kan du boka för två.


21. The Winery Hotel

The Winery Hotel har ett eget vineri och här finns såklart både vinprovning och riktigt goda viner att njuta av till maten. Förutom det har hotellet en lyxig takpool. Du kan boka en övernattning för två där även vinprovning ingår för 2 795 kronor.


22. Rid islandshäst

Ge er ut på en mysig ritt i naturen på snälla islandshästar. Boka det här!


23. Prova choklad

Är du en riktig chokladälskare? Gå på en chokladprovning där du både får prova choklad i världsklass och lära dig mer. Det kostar 445 kronor per person här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.