Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 upplevelser att göra med din partner i sommar

- 04/06/2019, 16:38 -

Nu när det är sommar så vill man hitta på mysiga saker, som kanske inte tillhör vardagen, tillsammans med sin partner. På Liveit finns det massa upplevelser som passar perfekt att göra på tu man hand i sommar!

Saker att göra tillsammans med någon du gillar

Just nu har Liveit rabatt på utvalda upplevelser, vilket passar perfekt nu när det är sommar och man vill hitta på roliga saker utöver det vanliga. Överraska din partner med en fullspäckat dag!

Med koden Student får du 20 procent rabatt på utvalda upplevelser.

1. Stockholm från ovan

Ta med din partner på en tur över Stockholm spektakulära vyer. Detta är det bästa sättet att se vår vackra huvudstad. Här kan du läsa mer om upplevelsen och köpa den för 1 245 kronor.

2. Weekend på Elite Hotels

Njut av en romantisk helg bara ni två på ett lyxigt hotell. Elite Hotels finns i flera städer i Sverige så varför inte ta en roadtrip och upptäck en ny stad. En mysig staycation är inte heller helt fel. Köp upplevelsen för 2 295 kronor här.

3. BodyFlight

Känn adrenalinet av att falla fritt i 2 minuter. Överraska din partner med denna unika upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp - utan att behöva hoppa ur ett flygplan. Här kan du läsa mer om BodyFlight.

4. Specialbehandling

Ge bort en specialbehandling till din käreste eller köp två och unna er något tillsammans. En specialbehandling får du just nu för 795 kronor.

5. Prova-på-dyk

Här får man testa på dykning under säkra och kontrollerade former. Om du eller din partner funderat på att ta ett dykcertifikat så är detta ett perfekt tillfälle att prova på att dyka. En prova-på-dyk kostar 495 kronor.

6. RIB-sightseeing

Upptäck din stad från havet. Denna fartfyllda RIB-sightseeing kan nå upp till 50 knop så var beredd på pirr i magen! Ta med din partner på en dag till havs för 595 kronor per person.

7. Bubbelprovning

På denna bubbelprovning får ni smaka på bubbel från länder som Italien, Frankrike och Spanien. Och varför inte ta vidare bubbeldrickandet till ett mysigt restaurangbesök efter? Här kan du läsa mer om de olika bubbelsorterna och pris.

Här hittar du alla Liveits erbjudanden just nu. 

Nyheter24