Kubb
Roliga lekar och aktiviteter för midsommar 2019.

10 roliga och enkla lekar – till midsommarfesten

Vårt älskade midsommar närmar sig med stormsteg! Här är lekar som passar bra till högtiden. Eller till vilken sommarfest som helst!


Nu är det dags för sommarfester och grillkvällar! Svenskarna älskar lekar, som till exempel det klassiska Kubb. Här är prylar för lekarna du kan köra i sommar – perfekt för midsommar till exempel. Passar även till sommarens födelsedagsfester och allmänt häng. 

1. Kubb

Det tidlösa utespelet kubb är en klassiker! Självklart ska det även vara med i sommar. Här hittar du det för 299 kronor

2. Shot Pong

Här är en miniversion av det populära spelet BeerPong – i det här får du istället ta en shot! Hur kul som helst. Kolla in det här.

3. Eller Prosecco-pong

Byt ut ölen mot det mycket festligare prosecco pong! Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

4. Bean Boozled

Spela godis-roulette, och riskera att få en helt annan smak än den du tror att det är. Hundmat eller chokladpudding till exempel? Du hittar dem här.

5. Klassiskt Beer-Pong

Beerpong är alltid lika kul, och ett vinnande koncept på alla sommarfester. Du hittar det klassiska beerpong-kitet för 99 kronor.

6. Lip Twister

Det här sjukt roliga spelet går ut på att svara på frågor och göra olika utmaningar – allt med en "lip twister" i munnen! Här hittar du spelet för 299 kronor.

7. Twist Pong Ölpingis

Det här är en variant på beer pong – varje gång bollen hamnar i din mugg måste du snurra pilen och göra det som står. Köp spelet här för 99 kronor.

8. Space Kubb

Glöm det gamla vanliga hederliga kubbet – det här är ett i en helt ny tappning. Reglerna och sättet att spela är ganska precis detsamma. Läs mer om spelet och klicka hem det här

9. Horseshoe Game

Att kasta hästskor är faktiskt en rolig lek! Här hittar du setet.

10. Jenga Refresh

Det här spelet kommer du väl ihåg, från när du var liten? Du bygger alltså ett torn, och du och dina vänner ska sedan dra ut klossar utan att tornet får rasa. Klicka hem spelet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!