Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

7 lyxiga sommarupplevelser – för dig och din älskling

- 22/07/2019, 12:12

Har ni några oplanerade semesterdagar? Vi listar sju härliga weekends och spaupplevelser att boka in tillsammans med din partner. Det bästa av allt – de är just nu nedsatta i pris!

Par på sommaren

1. Spaweekend på Orust

Koppla av på Nösunds Havshotell på vackra västkusten. Njut av spa, frukostbuffé och trerättersmiddag – en övernattning för två finns nedsatt till 2 195 kronor här.

2. Skaldjurskryssning

Älskar ni skaldjur? Boka in en skaldjurskryssning där ni får njuta av obegränsat med skaldjur under en kryssning i Stockholms vackra skärgård. Spara 42 procent när du bokar här.

3. Herrgårdsövernattning

Övernatta på vackra Krusenberg Herrgård vid Mälaren. Här finns både spa med sjöbastu och båtar och cyklar att låna. 

Boka sommarpaketet för två där både trerätters och frukost ingår – det är nedsatt till 1 795 kronor här.

4. Skåneweekend

Njut av den dramatiska naturen i Hovs Hallar – en del av Bjärekustens naturreservat. 

Hotellet Hovs Hallar ligger strax utanför Båstad och du kan boka en eller två nätter nedsatt med 31 procent. Här hittar du dealen!

5. Sea Lodge Smögen

Smögen är en riktig västkustpärla! Nu kan du boka en övernattning på Sea Lodge Smögen nedsatt med 34 procent. Läs mer och boka här.

6. Sommar på Plevnagården

Mysiga Plevnagården ligger i Malmköping, en idyllisk ort i Södermanland. Boka deras sommarpaket där övernattning, trerätters, frukost och cava med jordgubbar ingår. Du kan även boka till en massagebehandling. Här hittar du erbjudandet – 44 procents rabatt.

7. Skärgårdsövernattning i Vaxholm

På Kastellet Vaxholm får ni en riktigt häftig skärgårdsupplevelse i slottsmiljö! Vaxholm är supermysigt på sommaren med bad, trevliga restauranger och små butiker – mindre än en timme från Stockholm. Boka här och spara 30 procent.

Nyheter24