KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här hittar du Apples populära produkter billigast

- 20/08/2019, 14:34 -

Många älskar Apple för sina innovativa produkter – det kan dock ofta ligga på ganska höga priser. Men vi vet vart du hittar favoriterna billigast.

Här kan du hitta Apples prylar billigast.

Apple har många härliga produkter – som trådlösa hörlurar, datorer och såklart sina iPhones. Med hjälp av Prisjakt har vi tagit fram de absolut billigaste priserna och jämfört olika butiker. 

1. Apple AirPods 2nd Generation

Apples populära trådlösa hörlurar AirPods har kommit i en ny version, med ett starkare laddningsetui. Du kan klicka hem dem från [prisjakt_price_new:3895088,].

2. iPhone XS med 64gb

Apple iPhone XS har en 5,8-tums OLED-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har dubbla bakre kameror, spelar in video i 4K-upplösning och fotograferar i 12 megapixel. Du hittar den här från [prisjakt_price_new:4919780,].

3. iPad 6th Generation

Denna iPad kan användas med Apple Pencil – därav kan den bli perfekt för skolstarten då du kan anteckna, rita och göra allt möjligt med hjälp av pennan. Eller så kan du helt enkelt använda paddan som vanligt! Du hittar den från [prisjakt_price_new:4734861,].

4. MacBook Air 2019 

Här är en lätt och smidig dator – som trots sin relativt lilla storlek är väldigt kraftfull. Spana in priset på den som är populärast just nu här och spara drygt 2 000 kronor. 

5. iPhone XR med 64gb

I denna iPhone får du det starkaste chippet någonsin! Läs mer och hitta den till bäst pris här.

6. Apple Watch Series 4

Håll koll på allt möjligt med Apples smarta klocka! Här kommer den med ett sportband, och urtavlan är i den större modellen. Här kan du klicka hem den från 4 400 kronor.

7. iPad Pro

Sugen på en kraftfull iPad, som klarar allt och lite till? Här kan du klicka hem den för drygt 9 000 kronor.

8. Apple HomePod

HomePod är en grym högtalare som anpassar sig till sin placering och levererar hifi-ljud var den än står. Den kan styra musik och massor av andra saker via Apples Siri. 

Den kan verkligen göra hur mycket som helst, och lär sig också av dig som användare. Den kostar från [prisjakt_price_new:4356903,].

9. iPad Mini

En iPad Mini kan göra allt som en vanlig iPad kan – men kommer bara i en mer behändig storlek. Den är dessutom billigare och går loss för 4 636 kronor.

10. Apple TV 4K

Ta din streaming till nästa nivå med Apple TV! Du hittar den här från 1 990 kronor.

11. Apple Pencil

Med Apples populära penna kan du rita, skissa, skriva och anteckna på de iPads som stöder pennan. Ett riktigt bra verktyg för den som vill utnyttja sin iPad till fullo. Pennan blir din för dryga tusenlappen

12. iMac (2017)

En iMac är rena drömmen att ha och göra med. Snabb, smidig och riktigt modern! Ja, den har ett saftigt pris – men visst är det värt det. Kolla in de olika priserna och butikerna här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Prisjakt