Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här hittar du trådlösa hörlurar till iPhone - till riktigt bra pris

- 08/10/2019, 15:40 -

Trådlösa hörlurar är just nu väldigt populärt. Det har förenklat för många i vardagen att inte behöva tänka på sladdar. Många prisvärda alternativ finns på marknaden och de flesta är kompatibla med Apple produkter.

En av de största trenderna just nu är trådlösa hörlurar. När man pratar i telefon eller lyssnar på musik kan det vara skönt att inte behöva tänka på den där långa sladden hela tiden. Många letar därför olika alternativ för att slippa ha sladdar runt omkring sig hela tiden.

Här finns de prisvärda hörlurarna

För den som är trött på allt trassel med sladdar till hörlurarna passar de här Apple kompatibla trådlösa hörlurarna perfekt. Den trådlösa tekniken har underlättat livet för många som nu inte behöver tänka på allt trassel som uppstår när de används eller läggs undan. Med laddningsfodralet blir det enkelt att hålla koll på hörlurarna när man är ute samtidigt som de laddas. Med en enkel Bluetooth anslutning kopplas de till din smartphone eller surfplatta. För att enkelt slå av eller på dem samt svara på inkommande samtal trycker du på knapparna som finns på sidan av hörlurarna. 

Här hittar du hörlurarna

Med dessa hörlurar slipper du tänka på sladdarna vid träning och du slipper oroa dig över att de ska gå sönder om du svettas eftersom att de är svettresistenta. De är något större för de som har lite större öronöppningar men är tillverkade med en ergonomisk design som gör att hörlurarna sitter bra i alla öron. 

Bra att veta om de här hörlurarna:

Anslutning via Bluetooth, laddas i fodralet, svettresistenta, lite större än vanliga hörlurar

Här kan du köpa hörlurarna