Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här hittar du trådlösa hörlurar till iPhone - till riktigt bra pris

- 08/10/2019, 15:40 -

Trådlösa hörlurar är just nu väldigt populärt. Det har förenklat för många i vardagen att inte behöva tänka på sladdar. Många prisvärda alternativ finns på marknaden och de flesta är kompatibla med Apple produkter.

Nu kan du hitta riktigt bra trådlösa hörlurar till ett bra pris.

Du har testat massvis av trådlösa hörlurar men ännu inte hittat några i rätt prisklass som riktigt håller måttet. Dessa lurar är några av de bästa i budgetklassen. Varför? Du hittar svaren här!

Trådlösa hörlurar: Bäst i budgetklassen

Dessa trådlösa in-ear hörlurar från DeFunc har ett fantastiskt ljud med hela 14 timmar speltid och smidig laddning var du än är, genom det smarta laddningsfodralet. Hörlurarna har snygg design med lyxiga detaljer. De är mycket bekväma och har en så kallad "secure-fit", som gör att de sitter stadigt i örat även om du skulle vara ute och springa. DeFunc True Go funkar till alla telefoner – oavsett om du har iPhone eller Android.

Varför lägga över 1 000 kronor på Apple AirPods när du får bättre ljud och snyggare design från Defunc True Go för endast 499 kronor? Se tillexempel bara på dessa recensioner: 

"På en skala 1-10 måste jag ge dem en 10:a!"

"De stannar verkligen i örat!"

Vad ska du tänka på när du shoppar trådlösa hörlurar?

I en värld där trådlösa hörlurar tar över vill du INTE vara en sladdis! Oavsett om du satsar på in-ear trådlösa hörlurar eller on-ear trådlösa hörlurar, vill du ha ljud och design i toppklass till ett rimligt pris. 

Ljudet, designen och priset brukar vara de 3 avgörande faktorerna när du fattar beslut kring ett par hörlurar. Därför har vi djupdykt i just dessa frågor.

1. Ljudet

Hur är ljudet? Ljudet i denna hörlur är grymt bra för dess prisklass! Den har en smidig touchkontroll för att styra både musik och samtal. Samtalen blir extra tydliga med den inbyggda mikrofonen. Ljudet har en trådlös räckvidd på hela 10 meter och en speltid på 14 timmar. Toppen på hörluren är designad för att optimera ljudet. Den gör nämligen så att ljudet "skjuts" in lite längre i örat, vilket ger en bättre bas och ett kraftfullare ljud.

2. Designen

Deignen? Denna trådlösa hörlur har en stilren design i silikon som är optimerad för att vara så ergonomisk och bekväm som möjligt i örat. Med sin så kallade "secure-fit" kan du dessutom vara säker på att inte tappa dessa trådlösa hörlurar när du är ute på språng. Du får även ett snyggt etui där du kan både förvara och ladda din lurar – du behöver alltså aldrig oroa dig för vara utan din musik eller din podd på en lång resa! DeFunc True Go kommer dessutom i fyra snygga färger – röd, blå, svart och vit.

3. Priset

Det bästa av allt med dessa lurar är priset! Du får en komfortabel och snygg trädlös hörlur med grymt ljud för endast 499 kronor. Så varför inte passa på att köpa den i två färger? Så att du kan byta efter dagens humör och dagens outfit!

Nyheter24