Black Week Pierre Robert
Pierre Robert - Foto: Pierre Robert

Black Friday: Upp till 30 procent rabatt hos Pierre Robert

Under Black Week och Black Friday har Pierre Robert rea upp till 30 procent på träningskläder för män. Vi har listat fem fynd som du inte får missa.


Black Week pågår just nu för fullt och Pierre Robert har just nu rea upp till 30 procent på träningskläder för män. Vi har därför listat några av de bästa fynden som de har att erbjuda. 

1. Underställsbyxor i merinoull

Dessa underställsbyxor är tillverkade i merinoull och tekniskt material. Den höga fukttransporten gör att du kommer hålla dig torr både under och efter träning. Under Black Week är det 30 procent rea på produkten. Handla här.

2. Underställströja med zip

Perfekt plagg för dig som gillar fjällturer eller skidåkning. Underställströjan känns tunn och skön mot huden. Du kan fynda den här tröjan till 30 procent billigare än ordinarie pris. Handla här.

3. Sportstrumpor 2-pack

De här funktionsstrumporna sitter väldigt bra utan att glida ned i skorna och är väldigt sköna att ha på sig. Strumporna är formstickade med skaft som går upp till ankeln. Köp dessa strumpor 20 procent billigare under Black Week. Handla här.

4. Träningskalsonger sport boxer

Träningskalsongerna sport boxer har en mjuk och skön resår. Den här modellen har längre ben som inte rullar upp under rörelse.  Rean ligger på 20 procent. Handla här.

5. Sports socks mid cut 2-pack

Strumporna är formstickade och har en skärning över ankeln. De sitter bra och är behagliga att ha på sig. Under Black Week ligger rean på 20 procent. Handla här.

Priserna kan komma att ändras. 

Håll utkik på Nyheter24 shopping för fler spännande rabatter! 

/
/
Rea
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!