Barnkalas
Barnkalas - Foto: Canva

Dags för barnkalas? Så här styr du en lyckad fest för barnen

Se till att fira årets viktigaste dag för barnet med ett roligt kalas. Här har vi listat våra favoriter till hur du skapar ett minnesvärt barnkalas.


Att arrangera barnkalas kan vara en stor utmaning. Hur håller man massor av barn glada och nöjda och hur får mitt barn är minnesvärd dag är två av de mest vanliga frågorna man ställer sig. I denna guide hjälper vi dig skapa en ett magiskt barnkalas. 

Denna artikel innehåller reklamlänkar

Tips till barnkalaset

Här är en snabb checklista på det du behöver tänka på:

  1. Inbjudningskort.
  2. Planera vad du ska servera för tårta och mat.
  3. Vad ska du har för aktiviteter?

Förbered så mycket som möjligt så kommer så du inte hamnar i tidspress. Då kommer kalaset vara roligt för barnen och du kommer hinna njuta av tillfället. 

Hur länge ska kalaset hålla på?

Det beror på hur gamla barnen och hur många ni blir. Tänk på att det kan kännas utmattande att hålla på för länge och det blir oftast inte roligare ju längre ni håller på. Barnen har även dem en tendens att bli trötta. En bra riktlinje är att hålla igång barnkalaset i cirka 2-3 timmar 

Lekar & aktiviteter till barnkalas

Kalaset kommer bli en succé med rätt lekar. Fiskdamm, pyssel, lekar eller bio är några populära aktiviteter som barnen kommer uppskatta. Nedan hittar du våra favoriter som kommer få barnen att skratta och ha kul. 

Banzai Body bounde

Uppblåsbar väst i 2-pack så barnen på ett roligt sätt kan studsa, putta och hoppa mot varandra. Ett roligt komplement till trädgårdslekar och hinderbanor. Passar barn 4-12 år.

Du hittar Banzai Body bounde HÄR

Skapa roliga ballongdjur

Detta kommer garanterat bli en favorit under barnkalaset. Ett kit med ballonger, stickers, kartongdetaljer och annat smått och gott så ni kan skapa egna ballongdjur.

Du hittar denna produkt HÄR

Piñata

Dekorera er egen piñata efter tycke och smak och fyll den med godis. Födelsedagsbarnet ska sen med ögonbindel försöka slå piñatan tills godiset ramlar ur.

Du hittar denna produkt HÄR

Spåbubblor med Musse Pigg-motiv

Roliga förpackningar av såpbubblor som barnen kommer älska.

Du hittar denna produkt HÄR

Roliga godispåsar & fiskdamm

En klassisk fiskdamm är alltid uppskattat bland barnen. Här är våra tips på hur du förgyller den. 

JaBaDaBaDo godisstrut

Fina rosa godisstrutar som förgyller barnkalaset och gör barnen glada. Passar både som present innan man går hem eller till fiskdammen.

Du hittar rosa godisstrutar HÄR

Djeco tatueringar

Roliga och coola tatueringar som barnen kommer tycka är superkul. Dessa är även dermatologiskt testade. Passar barn över 3 år.

Du hittar Djeco tatueringar HÄR

Alfons Åbergs partypåse

Fräcka partypåsar med motiv från Alfons Åberg som passar perfekt till fiskdammen. Fyll med godis eller annat roligt för att skapa världens bästa barnkalas.

Du hittar Alfons Åbergs partypåse HÄR

Draperi till fiskdammen

Roligt motiv med Bolibompa som gör fiskdammen roligare. Draperiet är 150 cm högt och 90 cm i bredd.

Du hittar draperiet HÄR

Kalasdekorationer & dukning

Med en rolig dukning och dekoration kommer barnen uppskatta kalaset ännu mer. Här kommer tips på produkter som förgyller kalaset. 

Folieballonger med siffra

Lys upp festen med stora folieballonger som ålder eller annat viktigt tal. Går att fylla med både helium och luft (beroende om du vill att de ska flyga eller vara på marken).

Du hittar folieballonger med siffror HÄR

Ljuslåda LED

Supercool LED ljus som lyser upp huset, en vägg eller varför inte ett träd i trädgården. Kommer garanterat vara en höjdpunkt på barnkalaset.

Du hittar ljuslåda LED HÄR

Pippi Långstrump sugrör

Roliga sugrör som förgyller kalaset. På sugrören finns motiv från karaktärer i Pippi Långstrump som barnen känner igen.

Du hittar sugrör med Pippi HÄR

Muffinsställ med Musse Pigg

Perfekt ställ om du ska servera bullar, muffins eller annat gott. Roligt sätt att servera kalasets godsaker. Ca 30 cm hög.

Du hittar muffinställ med Musse Pigg HÄR

Artikelbild: Canva

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!