Måndag 20 Sep
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Bra filmer och serier för hemmamys

Filmer och serier
Filmer och serier. Foto: Canva

Vi har tagit en djupdykning och hittat filmer och serier som passar perfekt för hemmamys. Drama, verkliga berättelser, skräck och annat spännande.

Läs mer

Vi tog en djupdykning hos Cmores innehåll och hittade en hel del intressanta serier och filmer som kommer skapa härliga hemmakvällar. 

Denna artikel innehåller reklamlänkar

Här är våra favoriter hos Cmore

Bra filmer

Harriet

Verklighetsbaserad film om Harriet Tubman som gjorde sig känd för att hjälpa slavar fly från USAs sydstater. “Den underjordiska järnvägen” kanske du känner igen från skolans historielektioner? En otroligt gripande och fängslande berättelse!

Se filmen

La Llorona

Övernaturlig skräckfilm om “den gråtande kvinnan” (La Llorona på spanska). La Llorona är en latinamerikansk folklore om en kvinna som vandrar längs vattnet och sörjer sina barn som hon dränkt i floden. I folkloren används berättelsen för att avskräcka barn att leka för nära vattnet och bruka ett gott beteende. I denna film dyker La Llorona upp och ser till att barn försvinner från 1970-talets Los Angeles.

Se filmen


Zodiac

Kriminaldrama om jakten på den beryktade Zodiac-mördaren. Filmen är baserad på verkliga händelser. Mördaren hemsöker San Francisco under slutet av 1960-talet och gjorde sig känd genom att driva med polisen via brev till dagstidningar. Breven innehöll också kryptogram som gav ledtrådar åt polisen. En spännande och klurig berättelse om jakten på mördaren. Bland skådespelarna finns Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr och Mark Ruffalo.

Se filmen

Skapa konto hos Cmore

Missa inte dessa serier hos Cmore

The Girlfriend Experience

En amerikansk serie om snabba pengar och tillfälliga förbindelser. Serien baseras på relationer mellan exklusiva eskortflickor och deras klienter samt frestelsen att tjäna snabba pengar.

Börja titta

Badhotellet

Det händer mycket på det charmiga strandhotellet på Jylland. Serien utspelar sig på 1930-talet och vi får följa med gäster och personal i deras intriger, förälskelser och hemligheter.

Läs mer

Intelligence

Komedi med bland annat David Schwimmer från Vänner. En brittisk underrättelsegrupp ska bekämpa cyberbrott tillsammans med en amerikansk agent. Frågan är dock vilken nytta agenten gör? Du som gillar The Office kommer sannolikt uppskatta denna serie.

Börja titta

Skapa konto hos Cmore

Annat kul hos Cmore

Svenska klassiker

Sällskapsresan

Beck

Solsidan

Jägarna

Göta Kanal

Änglagård

Svensson Svensson

Jönssonligan


Populära serier

Seinfeld

Vikings

The office (amerikanska versionen)

Morden i Sandhamn

Maria Wern


Artikelbild: Canva