Söndag 16 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 snygga och lyxiga herrklockor att ge till pappa i julklapp

Gör pappa glad i jul genom att ge honom en snygg och funktionell julklapp - nämligen ett armbandsur. Här är våra 15 bästa tips på snygga herrrklockor.

Läs mer

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Snygga herrklockor att ge pappa i julklapp

1. Tissot T-sport herrklocka

Den här vansinnigt snygga herrklockan är tillverkad i borstat och polerat stål. Urtavlan har en härligt grön nyans med självlysande indexmarkeringar och visare. Du hittar den här.

2. Oris Diving Armbandsur

Denna snygga klocka från Oris är tillverkad i borstat och polerat stål, har en blå urtavla med självlysande indexmarkeringar samt visare. Lyxig herrklocka i sportmodell som många pappor skulle uppskatta! Du hittar den HÄR.

3. Emporio Armani Luigi herrklocka

Denna snygga herrklocka från Emporio Armani har en tidlös och stilren design. Själva armbandet är tillverkat i svart läder. Du hittar klockan HÄR.

4. Invicta Pro Diver Herrklocka

Denna vackra klocka från Invicta är tillverkad i gulguldtonat polerat stål och har en blå urtavla. Du hittar klockan HÄR.

5.Stührling Original armbandsur

Herrklocka från Stührling som ser lyxig ut men har en riktigt trevlig prislapp. Armbandet är tillverkat i silverfärgat stål. Perfekt juklapp till pappa! Köp klockan HÄR.

6. Hugo Boss Jet herrklocka

Den här snygga herrklockan i borstat och polerat stål från Hugo Boss är en riktig bästsäljare för sin stilrena och moderna design. Du hittar den HÄR.

7. Diesel Mega Chief Herrklocka

Armbandsklocka från Diesel som osar lyx med sin guldiga look i sportmodell. Denna klocka är tillverkad i gulguldtonat stål. Du hittar den HÄR.

8. Skagen Signatur herrklocka

Denna klocka från Skagen är i en enklare dressmodell med armbandet i brunt läder och bygelspänne i stål. Köp klockan HÄR.

9. Michael Kors Lexington herrklocka

Lyxig armbandsklocka från Michael Kors i guldtonat polerat stål. Klicka hem klockan HÄR.

10. Citizen Promaster herrklocka

Denna klocka från Citizen är en perfekt julklapp för pappa! Armbandet är tillverkat i svart plast och boett är tillverkat i polerat stål. Du hittar klockan HÄR.

11. Armani Exchange Drexler herrklocka

Snygg och lyxig herrklocka från Armani i borstat och polerat gulguldtonat stål. Du hittar klockan HÄR.

12. Omega Seamaster Aqua Terra Herrklocka

Denna luxurösa herrklocka från Omega är perfekt för dig som unna din pappa något riktigt fint och minnesvärt i julklapp. Armbandet är tillverkat i borstat och polerat stål. Du hittar den HÄR.

13.TAG Heuer Monaco Herrklocka

Denna klocka från TAG är unisex, vilket gör att om du köper denna klocka åt din pappa kanske du kan låna din ibland... Du hittar den HÄR.

14. Oris Diving Röd herrklocka

Denna herrklocka från Oris är riktigt snygg med sin röda urtavla och borstade stål i silver. Klicka hem klockan HÄR.

15. Longines Hydroconquest

Vacker herrklocka i sportmodell från Longines i borstat och polerat stål. Du hittar den HÄR.